Fleksibel betaling gjør det enkelt å bestille med oss!

Delbetaling

Vi på eBeach.no forstår at det kan gå ut over budsjettet når ferien skal bestilles. Derfor ønsker vi at våre kunder skal ha muligheten til å bestille ferien allerede i dag for så å delbetale resten av reisen senere.

Betal med kort og delbetal rentefritt

Hvis det er 90 dager eller mer frem til avreise, kan du velge å delbetale så lite som 370,- per person når du bestiller - helt rentefritt! Neste delbetaling kan du vente med frem til 31 dager etter bestillingen. Denne betalingen tilsvarer det resterende beløpet av flybilletten. Din siste betaling må være hos oss senest 14 dager innen avreise, men før den tid velger du selv hva du ønsker å betale til hvilken tid. Så er det bare å pakke kofferten og reise på en velfortjent ferie!

Hvis du reiser snart

Hvis du planlegger å reise på ferie i løpet av de neste 60 dagene kan du fortsatt benytte deg av rentefri delbetaling, men med en annen betalingsplan. Bestill i dag og betal hele flykostnaden med det samme. Du velger selv når du vil bestemme det resterende beløpet så lenge alt er betalt innen 14 dager før du reiser.

Betal med Klarna - kommer snart!

Snart kan du velge å delbetale med Klarna! Enten velger du å delbetale i din egen takt med Klarna konto, eller du kan velge en betalingsplan på 6, 12 eller 24 måneder. Betaling med Klarna kommer snart som alternativ på betalingssiden.

Våre destinasjoner

Hvis du bestiller ferien din allerede i dag med vårt lave og rentefrie delbetalingsalternativ får du de billigste prisene, så det er bare å velge og vrake mellom alle våre hoteller. Vi har prisgunstige reiser til Mallorca, Gran Canaria, Kreta och Rhodos. Bestill din neste ferie til solen med eBeach.no allerede i dag. Med oss blir det enklere å planlegge, bestille og nyte strandferien!