Bestill leilighetshotell med eBeach.no!

Leilighetshotell

Ønsker du å lage din egen mat, eller kanskje prøve det lokale matutvalget istedenfor å bare spise på hotellet? Da passer en ferie med leilighetshotell perfekt for deg. Leilighetshotell er uten tvil et suverent valg for alle som vi ha litt mer frihet og nytte ferien på egen takt. Under har vi samlet noen av våre favoritter - ta en titt, kanskje finner du din neste feriedestinasjon.

Fem gode grunner til å velge et leilighetshotell

Fleksibilitet – Du kommer til å sette pris på det å kunne disponere med din tid som du vil. Det som er kanskje i topplisten av å dra på ferie er å endelig kunne sove godt og ikke stå opp med hanen. Når det er du selv som er sjefen på din ferie, behøver du ikke ha frokost kl. 08.00 eller vente til kl.18.00 for middag.

Plass – Leilighetshotell er oftest større enn et vanlig hotellrom. Det å ha mer plass følger til mer komfortabel og koselig tid uansett om du reiser med din partner eller om du deler med flere fra en større gruppe. Dere kommer ikke til å være bekymret over hvordan dere kan stappe inn flere ekstra senger i det lille hotellrommet eller om det blir nok plass til bagasjen og klærne, på et leilighetshotell for du nok med plass for alt.

Valuta for pengene – Med de fleste leilighetshotell er måltidene ikke inkluderte og derfor minskes prisen betraktelig. Du kommer til å spare mye ved å velge et leilighetshotell, særlig om dere reiser i en større gruppe. Glem køen ved buffeen eller kaoset når man leter etter et bord i salen. Noen av leilighetshotellene tilbyr frokost, lunsj eller middag mot et tillegg også, slik at det blir et godt valg for familier som reiser med små barn eller for de som vil bare sole seg ved poolen og nyte så mange øl og cocktails de vil.

Autentisk opplevelse – Vil du smake på lokale retter og oppleve autentisk lokalkultur? Det er en av de plussene ved å velge et leilighetshotell. Ved å spare penger fra et dyrt All Inclusive reise, kan du legge pengene på å spisse der du vil og velge bare de måltidene som virkelig frister. Man får på denne måten en økt verdi for reisen og føler å ha utforsket området istedenfor å ha brukt hele ferien på hotellet.

Hotelfasiliteter er inkludert – Bare fordi du velge bort måltidene betyr det ikke at du må betale for alle andre fasiliteter som hotellet har. Det varierer fra hotell til hotell, men luftkonditionering, solsenger og strandhånddukker er oftest inkludert i oppholdet. Dersom hotellet har en treningsstudio eller oppvarmede basseng er de oftest inkludert for alle gjester. I tillegg til alt så får du garantert et fullt utstyr kjøkken slik at du ha lage maten du vil selv og ikke tenke om du behøver pakke den ‘gode’ stekepannen hjemmefra. Kanskje blir det verdt å ta en tur til den lokale bondemarkeden og kokke opp en storm på kjøkkenet senere på kvelden?

Andre ferietips...