Reiser til Nerja

Reis på ferie til Nerja

Les mer

Nerja er et blomstrende feriested i den østre delen av Costa del Sol-regionen, bare 70 km fra Malagas flyplass og bare en kort flytur fra Norge’s største flyplasser. Dette feriestedet er egentlig en gammel fiskeby, men er nå et livlig, populært feriemål for besøkende fra hele Europa.

Reisende besøker Nerja på grunn av småbysjarmen og alt man kan se og gjøre i kystområdet. Her får man en god kombinasjon av sol og fin vær, vakker arkitektur, spennende uteliv og varierte kulturliv. Det finnes noe for alle på Nerja!

Vis reisemål på kartet

Vær

Selv om Nerja har det samme, tørre og varme klimaet som resten av Costa del Sol, tilbyr nærheten til middelhavet en litt midlere temperatur. Gjennomsnittstemperaturen ligger på ca 18 grader, med en topp på 26 ° celsius i augusti. Hvis du ønsker en ferie til Nerja utenfor høysesong, men allikevel ha fint vær, kan vi anbefale en ferie rundt påsketider eller i september.

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Bestill din ferie nå!

Nerja har oppnådd den perfekte balansen mellom å være et populært turiststed – samtidig som at området har beholdt sin beundringsverdige spanske sjarm. Med beliggenhet i vakker natur, en vennlig lokalbefolkning, fascinerende kultur og gode restauranter er Nerja det perfekte valget for en variert, spennende og avslappende ferie til Spania.eBeach.no har et godt utvalg av tilbud på både fly og hotell til Spania. Benytt vårt online bestillingssystem for å skreddersy din ferie i dag!