Reiser til Palma

Reis på ferie til Palma

Les mer

Det vakre feriestedet Palma er Mallorcas livlige hovedstad, populært for sin kultur med mye å tilby for alle og enhver. Mengden av historie, kultur og uteliv er ofte overraskende for nye besøkende – og beliggenheten til Palma gjør at du har enkel tilgang til øya i sin helhet. Det finnes masse å gjøre i selve byen, og enda mer for å holde deg sysselsatt hvis du reiser til et av Palmas utenforliggende destinasjoner.

Vis reisemål på kartet

Vær

For reisende som elsker sol og bad er sommermånedene de beste for en ferietur til Mallorca. Du må regne med temperaturer så høye som 30 ° C i juli og august – det perfekte strandværet for din Palma-ferie! For reisende som ønsker et mildere klima er det ideelt å reise litt senere. Fra september og utover synker temperaturene til et lavere punkt. Om vinteren ligger gjennomsnittstemperaturen på 15 ° C.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 30ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Uteliv

Natteliv i Palma livlige, men er langt fra skum partene og karaoke barer i Palma Nova og Magaluf. Nattelivet i Palma er tradisjonelt spansk, rullerende rundt spise ute og drukket i de lokale tapas barene. Det finnes et utvalg av klubber, barer og restauranter i Santa Cruz og Los Llano, og Los Cancajos er kjent for å ha den livligste nattelivet, men det er svært lav nøkkelen i forhold til hva du kan finne i andre Kanariøyene som Tenerife.

Hvis du ønsker å holde ut helt til daggry du ville være bedre å dra inn til Magalluf hvor partene begynner sent og varer gjennom natten! Spise ute når du er på ferie i Palma er en attraksjon i seg selv med en eklektisk blanding av restauranter på tilbudet, hver med en unik karakter. Du finner massevis av lokale delikatesser som for eksempel tapas og fersk sjømat. Ikke glem å prøve noen av de lokale vinene, som Binissalem, som er svært populært i området.

Bestill din ferie nå!

En ferie på Palma tilbyr besøkende et hav av historie, kultur, reisearrangementer og underholdning. eBeach.no har et godt utvalg av tilbud på både fly og hotell til Palma. Benytt vårt online bestillingssystem for å skreddersy din ferie i dag!