Reiser til Tossa De Mar

Reis på ferie til Tossa De Mar

Les mer

Med sine brosteinsbelagte gater, praktfulle gamle slott og vakre fjellene i bakgrunnen, er Tossa et spesielt attraktivt sted for din Spania ferie . Familier spesielt vil elske det her. Mindre enn 100 km nord for Barcelona , og den raske britiske forbindelser, har Tossa 14 km med sandstrender og et yrende strandpromenaden.

Mer avslappet enn sin mer støyende nabo Lloret, er Tossa fortsatt livlig nok til å holde yngre feriegjester lykkelig. Som et utgangspunkt for din Costa Brava ferie, kan det ikke bli bedre.

Vis reisemål på kartet

Vær

Du får ikke kaldt på Tossa de Mar helligdager. Middelhavsklimaet betyr lange varme somre, med gjennomsnittlig temperaturer opp 30 ° Celsius, ofte gir 12 soltimer per dag. De varmeste månedene juli og august er ofte farget av kystnære vind. Været er perfekt for å slappe av ved stranden eller trene på sving på fairways.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Opp av slottet, er det strengt ingen høyhus, så du kan nyte uberørt utsikt over Tossa er fjellrike innlandet med sine frodige grønne daler og naturlige kilder. Med så mye vakker kystlinje, strender er sannsynlig å være et høydepunkt av Tossa de Mar helligdager.

Platja Gran er den største stranden i hjertet av Tossa. Sett i et attraktivt Horseshoe Bay, er det store og sandstrender med mange fasiliteter, og en konsekvent vinner av European Blue Flag. Den nærliggende Mar Menuda stranden er like godt tjent, og hvis du har lyst på en forandring fra begge, har Tossa ikke mindre enn 16 andre strender og små viker.

Ting å gjøre

Ikke gå glipp av Villa Vella (gamlebyen), med sine gamle forsvar murer og tårn. Den befestede kabinettet er det eneste overlevende eksempelet på en befestede middelalderbyen på den katalanske kysten. Mindre enn en kilometer unna ligger den Sa Riera Park, en kunstig naturreservat med Middelhavet skog, elv og innsjø. Catch museet for arkeologi og moderne kunst, eller ta en tur i en glass-bunn båt.

Litt lenger unna, vil familier på ferie til Tossa de Mar nyte spenningen i Europas største badeland, eller Marineland, en kort kjøretur sør langs kysten.

Kultur

Det er en helårs kulturprogram, spesielt lokale fiestas, tilbyr den perfekte måten å prøve den spanske levemåten. Prøv karneval i februar, Rorbuer Day tidlig i juni, eller Sardana dans i slutten av juni. For noen høy kultur, fange Fair av tegning og maling eller Musical Festival i august. Det er også ukentlige markeder til å rusle rundt.

Uteliv

Det er mye å holde alle, men de mest forherdede Raver okkupert her under de lange sommernetter på Tossa de Mar ferie. Og selv 24 Hour Party People kan hodet opp veien til Lloret .

Tossa strandpromenade er spekket med flotte restauranter, hvor du kan nyte tapas eller sjømat som solen synker i glitrende Med. Se noen tradisjonelle spansk dans, eller nyte en eksotisk blanding i en av Tossa sin cocktail barer.

For festglade mennesker er Catxa Club open-air med et svømmebasseng, blares på Paradis Club på strandpromenaden ut diagrammet musikk, og Sivas spiller alt fra grunge til salsa, fra soul til rock og blues.

Bestill din ferie nå!

Grundig fredelig og perfekt for familier, er Tossa de Mar en uovertruffen destinasjon for din ferie. Klimaet, innstilling og store variasjonen gjør det hva det er. On The Beach har strålende tilbud på overnatting og fly til dette feriestedet. La Tossa de Mar ferien begynne!