Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Ixia, Rhodos

Avra Beach

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1927 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Avra Beach har en vakker beliggenhet like ved en rullesteinsstrand nær stranden i Ixia. Her finnes det et et pent bassengområde med solterrasse. Hotellkomplekset består av flere bygninger og er et bra valg for barnefamilier. I Ixia er det mange butikker, kafeer, barer, klubber, restauranter, tavernaer og andre fornøyelses-steder.

Hvor langt til nærmeste strand?
Rullesteinstrand ligger 100 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger ca. 10 km unna Rhodos flyplass.

Overnatting
Hotellkomplekset består av en hovedbygning og familierom i separate bungalows. Alle rommene har klimaanlegg (individuelt kontrollert og tilgjengelig fra midten av juli til slutten av september), bad, toalett, hårføner, satellitt-TV, musikk, telefon, kjøleskap og balkong. Safe på rommet mot betaling. Barneseng tilgjengelig ved forespørsel.

Mat og drikke
Hotellets restaurant serverer frokost, lunsj og middag i bufféform. Rettene er både lokale og internasjonale. Du får også pizza bakt i steinovn, sandwicher og is i snackbaren nede ved stranden.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller og solsenger. Her finnes ett stort ferskvannsbasseng med separat barnebasseng. Det finnes også en TV-lounge, ett leserom og ett internetthjørne. Aktiviteter som tilbys er tennis, fotball, strandvolleyball, biljard, bordtennis og dart.

Hotellets personal arrangerer også diverse aktiviteter og mosjonstimer, samt det tilbys herlige spabehandlinger og en barneklubb.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Valutaveksling
- Vaskeri
- Supermarked
- Klimaanlegg
- Bilutleie
- Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.