Reiser til Kemer

Reis på ferie til Kemer

Les mer

Hvis du er ute etter sol og sjø på Tyrkia ferien , ser ikke lenger enn det rolige Middelhavet kysten av Kemer. Ferier til Kemer primært bety fred og ro, enten slapper av de tretti mil stranden eller rusle langs skjulte viker og steinete bukter ned i det blå vannet nedenfor. Høres fantastisk!

Hvis du ønsker å komme dit, bestill nå med On The Beach. Du kan fly rett inn i nærliggende Antalya og ordne ditt opphold i tre, fire eller fem stjerners Kemer hoteller.

Vis reisemål på kartet

Vær

Fra sommeren temperaturer på over 30 ° Celsius, til milde vintre 10-15 ° Celsius, forberede seg til tan under Kemer ferie! Den beste tiden å besøke Kemer er fra tidlig mai til november å være garantert dem permanent klar blå himmel og den sensuelle sjø-breezes at avverge luftfuktigheten.

Disse temperaturene er perfekt for Kemer ferie på stranden, må du pakke rikelig med solkrem fordi du vil bli trenger det. En ferie i Kemer betyr at du vil gå hjem med det sunne bronzed look!

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

Selv i midten av Tyrkias golden-pusset Riviera, skiller Kemer ut fra andre strender for den unike måten at de omkringliggende Taurusfjellene meld sømløst med furu-dekket landskapet og strendene for å danne et fantastisk panorama. For solnedgang vistas som vil ha deg nå for din akvareller, skalere fjellene til fots eller jeep, eller besøke den uberørte skjønnheten i nærheten Goynuk Canyon, der du kan selv gå for en svømmetur i det klare kildevann.

Ting å gjøre

Å være så nær Antalya, og gode forbindelser med vanlig transport, den gamle byens mysterier er på din kommando her. Du kan besøke Antalya Museum, Tyrkias største, med over 5000 gjenstander, kunstverk og skulpturer. Den klassiske tri-buet gate bygget av den romerske keiser Hadrian krever likeledes en titt, det samme gjør de utallige ruiner og statuer som befolker byen.

Hold et øye åpent også for Yivli Minaret, syv hundre år gamle moskeen tårnet som er byens symbol og hjem til Museum of etnografi, hvor levningene av alle Antalya kulturer er lagret.

Kultur

Kemer er godt plassert for å utforske lokale livet, er det eneste problemet hvor du skal begynne! Du kan besøke marmor templer som stikker ut fra de frodige løvverk av Olimpos, dra på en utflukt til den gamle byen Termessos, eller oppleve travelheten og byttemiddel av markedet liv i Antalya. Landsbyen Ulupinar gir deg sjansen til å smake lokale delikatesser av ørret, kjøtt supper og salater.

Hvis du ikke ønsker å reise mye mens de er på Kemer helligdager, rett og slett gå ned hovedgaten å besøke butikker og prute for silke i Kemer egen daglige markeder.

Uteliv

Stille det kan være, men det betyr ikke at du vil være fast for ting å gjøre på kvelden på ferie til Kemer. Det finnes hundrevis av barer, klubber og restauranter i Kemer, med alt fra lokale folkemusikk til cutting edge danse. Prøv de to Aura klubber for noen upbeat dans, eller en av de night-kafeer for en mer kald atmosfære til å se solen komme opp. Husk at du også bare femten minutter unna Antalya, med det er all-nattklubber, tjuefire timer butikker og en summende byatmosfære!

Bestill din ferie nå!

On The Beach har gode tilbud på fly og overnatting for alle dine ferier til Kemer! Booking er enkel, lett og raskt med vårt system så ikke forsinkelse, det er utrolig tilbudene på Tyrkias helligdager tilgjengelig i dag!