Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Magaluf, Mallorca

Club B by BH Mallorca - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1224 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Club B by BH Mallorca vil passe vennegjengen på jakt etter fest og natteliv. Her bor du rett i hjertet av Magaluf og nattelivet som følger. Hotellet tilbyr lyse som med moderne innredning. Leilighetene har balkong og kjøkkenkrok hvor du enkelt kan lage din egen mat. Du kan også spise på hotellets buffé eller velge mellom to bassengbarer. Poolparty stelles i stand av hotellets ansatte med enten live musikk eller en DJ.

Hotellet er kun for gjester over 18 år.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 300 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 28 km fra Palma flyplass.

Overnatting
Du bor i lyse toromsleiligheter som rommer opp til fire personer. Samtlige har TV, telefon, hårføner, klimaanlegg, internett, og balkong. Her finnes en kjøkkenkro med kokeplater, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og enkel kjøkkenutrusting. Rommene stelles tre dager i uken.

Et depositum på 30 euro per person betales ved innsjekking.

Mat og drikke
I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag som buffé. Frokostalternativet inkluderer blant annet engelsk eller kontinental frokost. Rettene består av varme og kalde retter med både lokale og internasjonal inspirasjon. Det finnes to bassengbarer som serverer kalde drinker, med eller uten alkohol.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellets store bassengområde strekker seg omtrent 800 kvm. Utendørsbassenget er omringet av solsenger og parasoller. Her arrangeres det regelmessig poolparty med live musikk, danseopptredener og DJ. Bare to minutters spasertur unna finner du et stort tilbud av barer og nattklubber.

Bestillinger inkluderer gratis inngang for en dag på det populære partyhotellet BH Mallorca. Her får du en kombinasjon av DJ’s bassengfester og en vannpark bare for vosken. Gjelder for bestillinger på minst 4 netter med All Inclusive.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Klimaanlegg
- Vareautomat
- Bagasjeoppbevaring
- Safe
- Internett
- Vekkingstjenste

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.