Reiser til Kos By

Reis på ferie til Kos Town

Les mer

Eventuelle greske øya ferien er ikke komplett uten en tur til Kos Town. Rich med gammel historie, tilbyr Kos Town noen av de mest spennende severdighetene overalt i de greske øyene. Kos by er øyas hovedstad og huser noen av verdens flotteste museer og arkeologiske funn. Hotellene i Kos Town tilbyr luksuriøs innkvartering som passer en konge komplett med alle moderne fasiliteter du forventer, og den lokale spisesteder er rett og slett fantastisk. Du trenger ikke å bekymre deg om å finne ting å gjøre enten som byen er levende med mennesker nyter severdigheter, shopping, restauranter, barer og klubber. Drop inn i en seaside taverna å nyte et glass Retsina, en lokal vin drink, og en pizza eller slappe av ved kysten med en fest av dolmadakia eller utstoppede grapeleaves. Du kan være sikker på at din ferie i Kos Town vil bli minneverdig!

Vis reisemål på kartet

Vær

Været i Kos er solfylte og varme året rundt. Den gjennomsnittlige temperaturen er rundt 25 ° Celsius, med temperaturer litt varmere i løpet av peak sommermånedene når folk flest går på ferie til Kos . Planlegg å tan som denne semi-tropisk klima er ideelt for å slappe av ved stranden eller bassenget slikker stråler.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Kos er en fantastisk øy, omgitt av det krystallklare vannet i Karpatene Sea. Hennes landskap er en fryd for øynene med en rik kombinasjon av fruktbare olivenlunder og stigende platåer. Sett mot en majestetisk fjellkjede er soloppgang i Kos Town ikke bør gå glipp av.

Ting å gjøre

Kos Town er sentrum av øya når det kommer til ting å gjøre. Besøk Plane Tree hvor Hippokrates ble sagt å ha lært sine elever eller besøke en av de mange museer i nærheten. Hvis museene ikke er din stil, kan du besøke Odeum, en gammel romersk teater bygget i det tredje århundre og utgravd bare i løpet av siste århundre.

Hvis sjeldne arkeologiske funn kile din fancy, besøk Ancient Town, hvor du vil se noen av de mest fantastiske ruiner i Hellas. En hellenistiske tempel, en gang dedikert til Hercules, og en helligdom Aphrodite vakt over byen Kos, som nå står som en majestetisk påminnelse om gamle sivilisasjonen.

Of course, mer moderne attraksjoner florerer, så vel som Kos by er full av massevis av shopping, restauranter og nattklubber. Eller du kan nyte noen av de mer populære vannsport som vannski, windsurfing og selv dykking. Uavhengig av din smak, det er noe i Kos Town at alle i familien kan nyte!

Kultur

Sentrum av all aktivitet på øya Kos Town, og den er full av livet til sine innbyggere. Spirits kjøre høyt på den beryktede "Bar Street", og ånder av den gamle lærde kan bli følt i mange museer, helligdommer, og slott som prikk området. En overveiende gresk ortodokse samfunnet, Kos Town tilbyr også trygg havn for de av alle samfunnslag.

Uteliv

Danse hele natten i en av Kos Town mange nattklubber og diskoteker. Eller hvis du foretrekker en mer tradisjonell kveld, bli en av de mange klubber som tilbyr tradisjonell gresk step-dans og sparke opp hælene. Nettene i Kos Town er nesten like lyse som dagene; livet i Kos slutter ikke når solen går ned! Dersom barer og klubber er ikke din scene, ta en rusletur langs kysten i måneskinnet. Havet er spesielt imponerende når den vises i natt luften, perfekt for romantiske par.

Bestill din ferie nå!

Ferier i Hellas har aldri vært mer rimelig, og på stranden er bare selskapet til å hjelpe deg å planlegge den perfekte ferie. Her på On The Beach kan du bestille slåsskamper og hotell samtidig å lage din egen skreddersydde ferie, så hvorfor ikke begynne å planlegge din Hellas ferie en gang? Det har aldri vært et bedre tidspunkt å ta en ferie til Kos, så bestill nå med On The Beach i dag!