Weekendreiser til solrike destinasjoner med eBeach.no

Det er herlig å slappe av på en toukers All Inclusive-tur ... Men noen ganger kan du ikke eller vil du ikke være borte så lenge. Ingen fare, du trenger ikke gå glipp av solstrålene på grunn av det! Ved å bestille en helgetur kan du lade batteriene og komme vekk fra hverdagen uten å bruke så mange feriedager.

I Europa kan sørlige breddegrader og turkise hav nås på bare noen få timer, for eksempel Mallorca, Hellas og Kroatia.

Populære weekendhotell

En weekendreise er det perfekte alternativet når du vil spare feriedager men fortsatt ønsker et lite avbrekk i hverdagen. Men når du kun har litt over 48 timer til å utforske reisemålet ditt vil du absolutt bruke mesteparten av tida di på stranden. Når dine slitne kollegaer spør deg på en fredagsettermiddag hvorfor du har smilt som en katt i solen i hele dag, så kan du skryte uten en dråpe skam og svare at din helg blir krydret med bekymringsløs glede på gule strender, mens du nytter en velfortjent margarita.

Livlige weekendhotell

Middelhavet er kjent for sitt sussende natteliv, enten du leter etter en drink i en roligere temabar eller danse på en nattklubb med høy partifaktor. På disse hotellene blir bassengfesten ofte holdt med kjente DJ-er, samt en deilig frokostbuffé om morgenen. Det fins også utesteder av alle typer fra sånne som satser tungt på house og minimalistisk techno med kjente gjeste-DJs til særs velrenommerte klubber for jazz, rock, elektronika og samtidsmusikk. Med en weekendreise kan du oppgradere din vanlig tur på by’n med litt ekstra sol, varme, bading og ikke minst bli kjent med folk fra hele verden.

Weekendhotell for familier

Hent med familien på en kort tur over helgen. Det å reise med familien for en kortere tur behøver ikke være mas og kjas. Bare fordi du leter etter sol, bading og vannpark, betyr ikke det at du må dra langt! De fleste hotell som er tilegnet familier tilbyr en rekke med aktiviteter som passer for både store og små. Det som også er en diger pluss for familier er at de fleste hotellene befinner seg ofte i roligere soner der man lett kan blande byvandring og strand. Nedenfor har vi samlet noen forslag til hotell som er ikke så lang hjemmefra.

Fant du ikke det du lette etter?

Vi har flere ferietyper og hotellkategorier å velge mellom, og vi kan anbefale å ta en titt på dem for ferieinspirasjon og tips om populære reisemål.