Reiser til Kos

Reis på ferie til Kos

Les mer

Den vakre øya Kos er en gresk øy i øygruppen Dodekanesene, nær kysten av Tyrkia . Øya har plettfri strender og blendende farvann, noe som gjør øya til et populært reisemål for turister som kommer tilbake år etter år på ferie til Hellas . Folk som liker å utforske sine feriemål kan gjøre noe galt med øyas arkeologiske arv som Kos Town er omgitt av mange monumenter og ruiner. Den omfattende kystlinje er fantastisk, spesielt når været er på sitt beste, noe som skjer for å være hele året i Kos.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Kos

Labranda Marine Aquapark Resort

Tigaki, Kos, Greece

Kipriotis Village Resort

Psalidi, Kos, Greece

Akti Beach Club

Kardamena, Kos, Greece

Grecotel Kos Imperial

Psalidi, Kos, Greece

Mitsis Ramira

Psalidi, Kos, Greece

Dimitra Beach Hotel & Suites

Agios Fokas, Kos, Greece

Mitsis Family Village Beach Hotel

Kardamena, Kos, Greece

Astir Odysseus

Tigaki, Kos, Greece

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Kardamena, Kos, Greece

Tropical Sol

Tigaki, Kos, Greece

Gaia Royal Hotel

Mastihari, Kos, Greece

Fili Apartments

Tigaki, Kos, Greece

Grand Blue Beach Hotel

Kardamena, Kos, Greece

Mitsis Summer Palace Beach Hotel

Kardamena, Kos, Greece

Nissia Apartments

Kardamena, Kos, Greece

Tigaki Star

Tigaki, Kos, Greece

Origin Apartments

Kardamena, Kos, Greece

Cleopatra Superior Hotel

Kardamena, Kos, Greece

Hotel Agrelli

Kardamena, Kos, Greece

Akti Palace

Kardamena, Kos, Greece

Blue Lagoon Resort

Lambi, Kos, Greece

Kris Mari Hotel

Kardamena, Kos, Greece

Mammis Studios

Kardamena, Kos, Greece

Caravia Beach Hotel

Marmari, Kos, Greece

Pantheon Studios

Kefalos, Kos, Greece

Palm Beach - Adult Only

Psalidi, Kos, Greece

Hotel K.Ilios & Farming

Tigaki, Kos, Greece

Sacallis Inn

Kefalos, Kos, Greece

Kefalos Studios Stamatia

Kefalos, Kos, Greece

Elga Apartments

Kardamena, Kos, Greece

Vær

The Island forblir ganske varmt hele året, men i sommer kommer det et spesielt høyt på over 20 grader og jevnlig kommer inn i 30-årene. Solkrem er nødvendig når du vil definitivt være å gå hjem med en gyllen brunfarge! Hvis du planlegger å besøke før sommeren vil du fortsatt synes det å være ganske varm, noe som gjør off season Kos helligdager et godt valg for de som ønsker å slå sommeren rush.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Øya er del av en kjede av fjell tilbyr spektakulær utsikt og utsikt over de omliggende joniske øyene. Ikke bare det, men kysten av øya Kos er vasket av vannet i Karpatene havet med noen 40km med strender rundt øya, er Kardemena spesielt populært med det er sandstrand. Mange strender er tilbaketrukket, så ta en tur kan lede deg til å finne en perle som ikke mange mennesker strømmer til.

Ting å gjøre

Den viktigste havnen, også kalt Kos, er turist-og kulturelle sentrum, der mange av de beste hotellene, restaurantene og et lite antall nattklubbene ligger. Du kan nyte et kveldsmåltid hvor maten er lokalt produsert, så du vil bli behandlet på alle slags Kos herligheter.

Hvis natts ut festing er mer du er tingen da den lille landsbyen Kardamena bør være ditt første stopp da dette er et populært feriested for unge turister som flokker hit for det store antall barer og nattklubber. Andre landsbyer rundt på øya er verdt å utforske for å få en følelse av den greske kulturen. Kos 'historiske hightlights inkluderer Plane Hippokrates hvor faren til moderne medisin, var Hippokrates mente å ha lært.

Kos er også vert for en rekke av frukt og grønnsaker markeder i Main torget og lokalt kunsthåndverk i den gamle byen, men det finnes også en rekke motebutikker i det moderne shoppingområdet hvis du har lyst sprut litt cash! Så om en rolig måltid eller en tur til Kos 'omkringliggende landsbyer tar du fancy, vil det være noe å holde deg opptatt på ferie.

Kultur

De fleste greske øyene har en lang historie og Kos er ikke annerledes. Sammen med sin Plane Hippokrates, har øya også en av kun fire katedraler i hele Dodekanesene. Den største religionen praktiseres er gresk ortodokse, men det har også en romersk katolsk kirke og en moské. Synagogen, utryddet av nazistene under andre verdenskrig, har nå blitt restaurert og brukes som vert for mange forskjellige arrangementer i øyas sosial kalender.

Farming er en av de viktigste yrkene på øya med vekster som druer, oliven, tomater, salat og mais blir dyrket. Du kan smake disse herlighetene hvis du besøker en rekke restauranter og i særdeleshet en populær rett som kalles Saganaki. Det er ikke bare avlinger som er produsert lokalt produserte røde og hvite viner er tilgjengelig for testing i restauranter og på vinprodusenter hele Kos. I august er det Hypocratia festival feirer livet til Hippokrates som tilbyr live musikk og friidrett konkurranser, absolutt ikke bør gå glipp av!

Uteliv

Det finnes en rekke barer i området, men ikke så mange at de skamplett originalitet av øya. Kardamena har en rekke barer og nattklubber som er populære blant unge turister, men det finnes også noen få greske tavernaer og restauranter hvor du kan ha en rolig kveld med noen drinker. Men hvis du er ute etter en mer bedøvet natt ute så er det nok av steder å gå og ting å gjøre. Ta en spasertur gjennom gatene i Kos Town , en dander ned på stranden, eller gå og få noen av de lokale iskrem!

Bestill din ferie nå!

Denne pittoreske øya vil du velge og vrake med ting å holde deg underholdt. Enten du ønsker en avslappende ferie, ligge på stranden eller utforske øya for å lære mer om hva den har å tilby, vil det være noe å tilfredsstille dine behov. På Beach tilbyr gode tilbud på fly og overnatting så ikke forsinkelsen, bestill nå å ha ferie for livet!

Populære feriesteder

Kardamena

Kardamena

Ligger på øya Kos, og kysset av vannet i Karpatene havet, ligger den vakre byen Kardamena. Hellas ferien er ikke komplett uten et besøk til denne trav…

Les mer

Kos by

Kos by

Eventuelle greske øya ferien er ikke komplett uten en tur til Kos Town. Rich med gammel historie, tilbyr Kos Town noen av de mest spennende severdighe…

Les mer

Marmari

Marmari

Ved planlegging Hellas ferie , er det ikke plass vakrere enn den vakre feriebyen Marmari. Ligger på nordkysten av Kos, er Marmari det perfekte stedet…

Les mer

Mastihari

Mastihari

Den sjarmerende lille byen Mastihari er det perfekte reisemål for noens Hellas helligdager . Denne sjarmerende landsbyen tilbyr et fredelig tilfluktss…

Les mer

Psalidi

Psalidi

For de som leter etter en ferie i Hellas som ønsker enkel tilgang til den travle hovedstaden i Kos, uten alle de over-trengsel av turister, en ferie t…

Les mer