Bestill en ferie med All Inclusive fra eBeach.no

To barn spiser iskrem på Mallorca

Når du bestiller en All Inclusive ferie så er ikke bare flyreisen og hotellet inkludert, men også maten og drikkene. Dette konseptet er perfekt for deg som reiser med sultne tenåringer eller med barn som vil ha iskrem hele tiden. Mange hotell tilbyr i tillegg morsomme aktiviteter og fasiliteter for både store og små. All Inclusive er det perfekte valget for de som vil heller tilbringe meste parten av tida på hotellet eller resorten. Det går ikke an for å ha det mer praktisk eller enklere enn dette, så du kan like gjerne la lommeboka stå hjemme.

All Inclusive-hotell i sommer

For deg som planlegger å reise i sommer har vi en mengde ulike hotell på solsikre reisemål som Tyrkia og Mallorca der alt inngår. Uansett om du foretrekker et klassisk reisemål eller større feriesteder der du kan kombinere det å henge på hotellet med lokalbyens pulserende natteliv fins det noe for deg med oss.

Når du bestiller All Inclusive behøver du aldri være urolig at noen skal bli sulten eller at noen skal begynne å sutre og syte. Til og med de mest matkresne barn kommer til å kunne plukke og mikse sin egen måltid på en All Inclusive- buffé, legger du på ekstra softis, fargerike barneklubber og fangende kveldsunderholdning i tillegg til dette får du til slutt den perfekte familieferien. Her under finner du våre beste hotell for familier der alt inngår.

Vil du heller reise i vinter?

For deg som planlegger å snike seg til solen i vinter tilbyr vi også mange ulike All Inclusive-hotell. Unne deg en hverdag med gullkant med ubegrenset mat, drikke og underholdning for en billig pris. Kanariøyene er en velkjent familiefavoritt og mange av hotellene har også oppvarmede bassenger og barneklubb med diverse aktiviteter. Ta en kikk på våre mest populære hotell for vintersesongen her.

All Inclusive-hotell for par

Reiser du med din partner? Reiser der alt er inkludert redder par fra den uendelige diskusjon om hva man skal spise. Uansett om det dreier seg om en stor frokost som start for dagens eventyr eller en romantisk middag på stranden som en fin avslutning av en ettermiddag anvendt for bading og kos er en sak sikker: Dere kommer til å være helt forelsket i våre utvalgte All Inclusive-hotell.

Historien bak All Inclusive

Det moderne All Inclusive-konseptet har sine røtter tilbake til 1950-tallet, da reisebyrået Club Méditerranée i Frankrike begynte å organisere turer til Mallorca hvor drikke, mat og overnatting var inkludert til en samlet pris. På 70-tallet i Karibia og Sør-Europa som først omfavnet konseptet tok det virkelig av med mange hotellkjeder. I dag er All Inclusive en av de mest populære reisetypene ikke bare i rundt områdene den stammet fra, men jorden rundt.

Hva betyr All Inclusive?

En All Inclusive-tur betyr at all mat og drikke er inkludert i totalprisen. Dette betyr at alt allerede er betalt for før du sjekker inn. Noen ganger er også aktiviteter og underholdning inkludert.

Hvilket reisemål er best for All Inclusive-turer?

Du finner All Inclusive-turer alle steder der det er sol, hav og sand. Spania, Hellas og Tyrkia er populære All Inclusive-destinasjoner, men det er mange andre destinasjoner over hele verden som er perfekte for All Inclusive.

Er det verdt å bestille alt inkludert?

Hvis du liker å ha alt i nærheten, er svaret JA. Hvis du utnytter de store hotellbuffetene og snacksmulighetene, sparer du mye penger. Noen hoteller tilbyr også ubegrenset iskrem for barna - hvis dette ikke er verdt det, vet vi ikke hva er.

All Inclusive-hotell i Hellas

Vil du komme deg bort til Middelhavet? Dra til Hellas! Enten du leter etter et tilfluktssted på en av de mindre øyene eller fastlandet, har den greske øyverdenen noe for deg. Ved å bestille All Inclusive får du mer Hellas for pengene. Dette landet er verdenskjent for sin fantastisk mat, der lokale retter vil vises på hver eneste meny i à la carte-restaurantene eller bufféen. Hotellene tilbyr selvfølgelig også mange gode internasjonale retter samt lokale spesialiteter i All Inclusive-programmene sine.

Labranda Sandy Beach Resort

Agios Georgios, Korfu

 • Luksushotell
 • Rett ved stranden
 • Vannsklier
Aeolos Beach

Perama, Korfu

 • Evighetsbasseng
 • Barnebasseng
 • Rett ved stranden
Sentido Vasia Beach Hotel & Spa

Sissi, Kreta

 • Nær stranden
 • SPA-fasiliteter
 • Barneklubb

All Inclusive-hotell i Spania

Få kan si nei til en klassisk All Inclusive-tur til Spania. De tre destinasjonene Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca er virkelige drømmedestinasjoner med gylne strender, dypt blått hav og selvfølgelig: Drømmehotell. Å bo på et hotell der alt er inkludert er luksuriøst, og hvis du kombinerer det med flott utsikt, en god Paella og et glass Sangria med din partner eller venn, har du plutselig en ferie du ikke vil glemme.

Magic Tropical Splash

Cala De Finestrat, Costa Blanca

 • SPA-fasiliteter
 • Vannpark
 • Barnefasiliteter
Alegria Pineda Splash

Pineda De Mar, Costa Brava

 • Jacuzzi
 • Barnebasseng
 • Nær stranden
Roc Costa Park

Torremolinos, Costa del Sol

 • Gratis strandbuss
 • Stort utvalg av aktiviteter
 • Kveldsunderholdning

All Inclusive-hotell i Tyrkia

I Tyrkia betyr Alt Inkludert at du får veldig god verdi for prisen du betaler. Her kan du velge mellom alt fra luksuriøse komplekser med private strender og buffeer til mindre bungalowhotell med hjemmelagde retter. Hotellene her tilbyr ofte private vannparker, barneklubber og deilige à la carte-restauranter. Ta en titt på våre innsamlede hotell i Tyrkia nedenfor der alt er inkludert.