Reiser til Marbella

Reis på ferie til Marbella

Les mer

Long kjent som en lekeplass for de rike og berømte, Marbella fortsatt en elegant, kosmopolitisk samtidig tilgjengelig reisemål for de som vurderer ferie til Spania. Tilbyr shopping i verdensklasse, fremragende spisesteder og frodig strender, Marbella ferie tilbyr en smak av den sofistikerte og eksklusive. Bare to timers flytur fra mange britiske flyplasser, forblir Marbella unike blant Costa del Sol alpinanlegg.

Til tross for sitt rykte for den glamorøse, Marbella ferie har også mye å tilby i form av autentiske spanske gjestfrihet og kultur, beholde atmosfæren av en tradisjonell spansk landsby heller enn en blomstrende, internasjonal by. Ferier til Marbella gjør virkelig har alt - glamour, raffinement, kultur og den kosmopolitiske atmosfæren som gjør Marbella en av de mest spennende reisemål på Costa del Sol.

Vis reisemål på kartet

Vær

Marbella har sin egen mikro-klima, som betyr feriestedet nyter varme, utholdelig somre og milde vintre. Skjermet av Sierra Blanca, har Marbella en gjennomsnittlig året temperatur på 19 ° Celsius, med topper på 28 ° Celsius om sommeren. Med slikt flott vær, kan du dra på ferie til Marbella bare om noen tid!

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Marbella, takket være fornyet entusiasme for landskapspleie ved kontroversielle tidligere borgermester Jesus Gil, har en spesielt godt designet landskap, med slake bakker ruller dovent ned mot den uberørte strender. Palmer linje mange av veiene, og rullende fjell kan sees fra mange steder i byen. Marinaen og hundrevis av luksusyachter fortøyde det er et høydepunkt for enhver ferie i Marbella!

Ting å gjøre

Marbella sitter på seksten miles av uberørte kystlinje, med mange spennende aktiviteter og vannsport for å bedrive dagene. Kanskje en av de mest sjarmerende områdene av byen er Avenida del Mar, og tilbyr en rekke turist-vennlig kjøkken og barer uten å virke overveldende - autentisitet er veldig mye på menyen. Det er også et vell av kulturelle attraksjoner og shopping i verdensklasse Marbella som kunstgallerier ligger rundt livlige La Plaza de los navahoene.

For noe litt mer spennende, er det mange temaparker i området, inkludert Camelot Park og Funny Beach, og tilbyr mini-motorsykler, trampoliner og vannski. Holdiays til Marbella er pakket full av underholdning med noe for enhver smak!

Kultur

På tross av sitt glamorøse image, beholder Marbella en sterk følelse av spansk autentisitet i mange av sine brosteinsbelagte bakgater og små familieeide bistroene - hvorav den ene forsiktig kurere sin Serrano skinke med tobakksrøyk! Kunst produsert av lokale kunstnere er tilgjengelig fra flere små gallerier i området, og tradisjonelle hest og vogn gjennom den stilige La Alameda Park.

Uteliv

Mye av Marbellas nightscene består av luksuriøse og sofistikerte klubber der kjendiser ofte kan sees nyte cocktails. Av særlig merke seg er den beryktede upscale Olivia Valere, som serverer utmerket mat mot et bakteppe av god musikk. Uansett hvor du er, tror classy kjole, is-cool cocktails og stor ganger. Hvis du vil feste med de rike og berømte, så Marbella helligdager er for deg! Ikke glem nærliggende Puerto Banus , bare en kort kjøretur fra Marbella, har Puerto Banus en stor fest scene.

Bestill din ferie nå!

Ingen steder glamour på Costa del Sol som Marbella. En herlig kombinasjon av kosmopolitiske og tradisjon, Marbella helligdager tilby et alternativ til den typiske oppfatningen av Spania ved å tilby lokal sjarm i en luksuriøs setting.

On The Beach har fantastiske tilbud på fly og overnatting, så bestill nå for å prøve en smak av den høye liv i glitter og glamour av fantastiske Marbella!