Reiser til Mallorca

Reis på ferie til Majorca

Les mer

Med en overflod av hvite sandstrender, stekende sol og et spennende uteliv, er det neimen ikke rart at Mallorca er et så populært reisemål. At det er varmt året rundt og har noe for alle aldre, interesser og budsjetter, gjør ikke akkurat Mallorca mindre attraktivt! Uansett hvilken type ferie til Mallorca du leter etter, kan du finne den hos eBeach. Vi tilbyr All Inclusive ferier, hoteller med selvhushold, og selvfølgelig billige flyvninger til Mallorca. Er du på jakt etter en rimelig familieferie? Eller kanskje en romantisk ferie for to? Bestill ferien din med eBeach og få noen av de beste prisene på nettet!

Mallorca er den største av de Baleariske øyene. Navnet Mallorca stammer fra Latin og betyr "større øy". Du kan likvel kjøre fra øst til vest på drøyt to timer.

Med populære ferieanlegg i alle Mallorcas fire hjørner, kan du velge mellom alt fra idylliske landsbyer som pittoreske Puerto De Soller langs kysten til mer populære feriesoner som den beryktede partydestinasjonen Magalluf. Til og med hovedstaden har noe annerledes å tilby. Palma preges av en rik historie og er full av tapasbarer, butikker og selvfølgelig den kjente gotiske katedralen.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Mallorca

HYB Eurocalas

Calas De Mallorca, Majorca, Balearics

Club Mac Alcudia

Alcudia, Majorca, Balearics

Sol Katmandu Park & Resort

Magaluf, Majorca, Balearics

HOLIDAY CENTER

Santa Ponsa, Majorca, Balearics

Bellevue Club

Alcudia, Majorca, Balearics

Club Cala Romani

Calas De Mallorca, Majorca, Balearics

Playa Moreia

S Illot, Majorca, Balearics

HSM Canarios Park

Calas De Mallorca, Majorca, Balearics

Sol Palmanova

Palma Nova, Majorca, Balearics

Ibersol Son Caliu Mar

Palma Nova, Majorca, Balearics

Sol Barbados

Magaluf, Majorca, Balearics

Hotel Flamboyan Caribe

Magaluf, Majorca, Balearics

Sun Club El Dorado

Cabo Blanco, Majorca, Balearics

BH Mallorca Resort affiliated by FERGUS - Adults Only

Magaluf, Majorca, Balearics

Playa Ferrera

Cala D Or, Majorca, Balearics

Hotel Ilusion Vista Blava

Cala Millor, Majorca, Balearics

Fergus Style Tobago

Palma Nova, Majorca, Balearics

TRH Jardin del Mar

Santa Ponsa, Majorca, Balearics

Vibra Beverly Playa Hotel

Paguera, Majorca, Balearics

Blue Sea Club Marthas

Cala D Or, Majorca, Balearics

Sol Guadalupe

Magaluf, Majorca, Balearics

INNSiDE by Melia Alcudia

Alcudia, Majorca, Balearics

HSM Don Juan

Magaluf, Majorca, Balearics

Cala d'Or Gardens

Cala D Or, Majorca, Balearics

BLUESEA Don Jaime

Cala Millor, Majorca, Balearics

Sol Lunamar - Adults Only

Palma Nova, Majorca, Balearics

Palmanova Suites by TRH (formerly TRH Magaluf)

Palma Nova, Majorca, Balearics

HM Martinique

Magaluf, Majorca, Balearics

Hotel Mediterranean Bay - Adults Only

El Arenal, Majorca, Balearics

Melia Calvia Beach

Magaluf, Majorca, Balearics

Vær

Her vil du finne typisk middelhavsklima. Solbriller og shorts vil komme til nytte da Mallorca kan skryte av hele 300 soldager i året i gjennomsnitt. I likhet med Norge er de varmeste månedene juli og august. Temperaturen ligger da på rundt 25-30 °C. Det er likevel sol og blå himmel fra juni til begynnelsen av september. Hvis du planlegger å utforske fjellområdene, er det lurt å ta på et ekstra lag eller to med klær for å beskytte deg mot den kjølige havbrisen.

I oktober og november kan det regne en del. Men selv om oktober er den våteste måneden i året, er det fortsatt varmt nok til å nyte stranden med gjennomsnittlig 22 °C i oktober og 17 °C i november.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 22ºC
nov 17ºC
des 13ºC

Landskap

Mallorca består hovedsakelig av klipper, grotter og kystlinje, med strender både i nord og sør. Landskapet er lett håndterlig uansett alder. Med et mangfold av leiebiler og dagsturer å velge mellom, kan du enkelt utforske øya på en dag.

Ting å gjøre

I tillegg til sine vakre strender har Mallorca masse annet spennende å tilby. Det er utrolig mye å se og gjøre, enten du skal på familieferie eller leter etter en spennende partyferie for deg og dine venner.

Kultur

Du trenger ikke å være bekymret hvis du ikke kan et ord spansk - Mallorcas lokalbefolkning er mer enn villige til å snakke på engelsk. Menyer, kart og attraksjoner vil også være oversatt til engelsk. Men det betyr ikke at eldgamle tradisjoner ikke følges. Hvis du vandrer gjennom en by eller landsby om ettermiddagen, vil flertallet av butikker og barer sannsynligvis være stengt slik at spanjolene kan nyte sin ettermiddags-siesta.

Mallorca er hovedsakelig romersk-katolsk, og de fleste innbygerne går fortsatt i kirken på søndager. Turister er som regel også velkomne i kirkene, men det er alltid best å bekrefte dette med kirken først for å være på den sikre siden. Øya har også flere fester gjennom året, en av de mest populære er Saint Sebastian’s Day i januar.

Familier

Mallorca er fantastisk for familier ettersom det er utrolig mange familieaktiviteter å velge mellom. Det er for eksempel en rekke badeland, inkludert Aqualandia/El Foro de Mallorca i Palma, Aquapark i Magaluf, Hydropark og Aquacity S’Arenal i Platja de Palma.

Dyreelskere vil ELSKE Mallorca. På bilsafari vil du bli introdusert til sebraer, aper, sjiraffer og mye mer. Disse safariturene er utrolig populære blant familier. På MarineLand i Costa d’en Blanes kan du se sjøløver, delfiner, pingviner og tropisk fisk.

Par

Hvis du reiser på voksenferie, bør du ikke gå glipp av Santa Ponsa ’s vakre havn eller Mallorcas hovedstad Palma. Her kan du fort få øye på en kjendis eller to. Her finner du også alt fra designershopping til restauranter, slott til katedraler, og båter til basarer!

Uteliv

På kveldstid er det mye å velge mellom. De fleste hoteller og leilighetskomplekser tilbyr kveldsutflukter hvor du kan få oppleve en tradisjonell spansk aften og nyte et nydelig måltid med sangria og tapas mens du ser bl. a. flamencodansere opptre.

Mallorcas uteliv varierer fra feriested til feriested. Hvis du er ute etter en livlig kveld, kan du sette kursen mot sør-Mallorca hvor du vil finne et bredt spekter av nattklubber og barer. Feriestedene i nord er mye roligere, og ferierende tilbringer som regel kveldene på restauranter og rolige barer.

Magalluf er utvilsomt det livligste stedet på Mallorca, med et enormt utvalg av puber, klubber og barer for de som ønsker å feste hele natten. Det mest kjente utestedet er nok BCM club. Palma Nova er også livlig, men er rettet mer mot familier og par.

Eating And Drinking

Matglade turister kan velge og vrake i spisesteder. Øyas kjøkken består vanligvis av tradisjonelle tapas, paella og ferske fiskeretter, og vestlige favoritter som pizza, egg, pommes frites og burgere. I tillegg flyter Sangria og spanske viner fritt over hele øya. I steder som Magaluf og Alcudia, er likevel billige cocktails ofte den mest populære tørsteslukkeren! Som en tommelfinger-regel bør du vanligvis gi omtrent 10 % i tips når du spiser ute.

Hvem passer dette feriestedet for?

Ferier til Mallorca nytes hvert år av en rekke besøkende, inkludert par, familier og unge på jakt etter et fantastisk uteliv. Så enten du ønsker å lene deg tilbake, slappe av og slikke sol med din andre halvdel, feste hele natten med dine beste venner eller ta en tur rundt øya med familien, vil du ikke bli skuffet – alt du må gjøre er å velge det riktige feriestedet for deg.

Bestill din ferie nå!

Bestill din strandferie til Mallorca allerede i dag! Vi er eksperter på sol- og strandferier og tilbyr gode priser på både fly og hotell. Du får en minnerik reise – uten at det blir unødvendig dyrt.

Populære feriesteder

Cala D Or

Cala D Or

Cala d’or ligger på Mallorcas østkyst, bare 45 minutter fra flyplassen. Her finner dere vakre små bukter med gylne sandstrender og stille vann, noe so…

Les mer

Alcudia

Alcudia

Alcudia er en stor ferieby på Mallorca, med en hel mengde hotell som passer familier og par som er ute etter en skikkelig solferie med sol og bad. Inn…

Les mer

Cala Bona

Cala Bona

De som ønsker en avslappende ferie uten stress i hverdagen vil elske enkelhet av revitalisert fiskeværet i Cala Bona. Ikke en hensikt bygget turistste…

Les mer

Cala Millor

Cala Millor

Det moderne feriestedet Cala Millor er et av de beste feriesteder langs østkysten og er det perfekte reisemål for en familie ferie til Mallorca i sted…

Les mer

Calas de Mallorca

Calas de Mallorca

Kun 44 miles borte fra Palma flyplass, Calas de Mallorca et moderne, med vilje bygget feriested som er perfekt for familier. Det er nok for familier å…

Les mer

El Arenal

El Arenal

El Arenal ligger langs den sentrale sørkysten av Mallorca , og er ca 6 miles øst for hovedstaden Palma. Unge 18-30 er som ikke vil sove før daggry vil…

Les mer

Illetas

Illetas

Bare en kort avstand fra flyplassen, er Illetas en av de mest lett tilgjengelig feriestedene i Mallorca. Beliggende på sørvestkysten, er dette feriest…

Les mer

Magaluf

Magaluf

Hvis du er ute etter en livlig atmosfære og masser av natteliv vil du finne at Magalluf ferie er rett opp gata din! Denne berømte feriestedet har alt…

Les mer

Palma

Palma

Det vakre feriestedet Palma er Mallorcas livlige hovedstad, populært for sin kultur med mye å tilby for alle og enhver. Mengden av historie, kultur og…

Les mer

Palma Nova

Palma Nova

Fengende og summende Palma Nova ligger rett ved siden av Magalluf, så du kan forvente en veldig livlig og hyggelig ferie. Familier, par og venner vil…

Les mer

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

Puerto Pollensa er et populært turiststed som ligger på nordvestkysten av Mallorca. Det er bra om Puerto Pollensa helligdager er at de passer alle - f…

Les mer

Sa Coma

Sa Coma

Ferier i Sa Coma er perfekt hvis du leter etter masse å gjøre i en herlig moderne resort. Beliggende på østkysten av Mallorca, er dette et familievenn…

Les mer

Santa Ponsa

Santa Ponsa

Denne meget populære turiststedet ligger i nærheten av Palma Nova og> Magalluf og er perfekt for de som ønsker en Mallorca ferie pakket full av minner…

Les mer