Reiser til Magaluf

Reis på ferie til Magaluf

Les mer

Hvis du er ute etter en livlig atmosfære og masser av natteliv vil du finne at Magalluf ferie er rett opp gata din! Denne berømte feriestedet har alt - vakre strender, utrolige klubber og nok barer og restauranter å holde deg underholdt i hele ferien. Forvent mange familier og 18-30-årene i sommermånedene, men det er mulig å nyte en mer fredelig Magalluf ferie utenom sesong.

Feriestedet ligger bare 10 miles away from Palma så hvis du ønsker å utforske forbi feriestedet, hovedstaden har også mye å tilby. Magalluf har alt, sol, sand og sjø kombinere for Mallorca ferie som ikke kan glemmes!

Vis reisemål på kartet

Vær

Som forventet i Mallorca, sommermånedene er den beste, men er også den travleste. Temperaturene vanligvis når sitt høydepunkt over 30 ° Celsius, mens temperaturene i høst-og vintermånedene er typisk halvparten. Ta med egnet klær om vinteren, bare i tilfelle det er noen uventede regn eller en overskyet dag. Hvis du skal på ferie til Magaluf i juli eller august sørg for at du pakke masse sol skrike!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Det finnes en rekke flotte sandstrender å besøke på ferie til Magaluf, hver med massevis av solsenger, parasoller og en rekke vannsporter å nyte. Dersom du ønsker å dra ut på en glassbunn båt vil du få en flott utsikt over det fantastiske landskapet. De som ønsker å bo på tørt land vil elske mengden av butikker, barer og restauranter som ligger på promenader, så hvorfor ikke ta en drink og ser ut på de fantastiske strendene. Eller ta i landskapet ved å ta en svømmetur til Black Lizard Island, oppkalt etter øgler som bor der.

Ting å gjøre

Familier med barn og vil elske de mange attraksjonene på helligdager i Magalluf, særlig de unge Daredevils på jakt etter spenning. Aqualand Magaluf er et gigantisk badeland på kanten av feriestedet med en rekke spennende flumes og lysbilder for eldre barn og noen Tamer ritt for de unge. Det er også en Lollipops childrens festlokale i sentrum og et kart bane som ligger i utkanten av Magaluf.

For pappaer på Magaluf helligdager, det er Golf Fantasia som er i nærheten Palma Nova . En stor minigolfbane omgitt av fosser, grotter og tropiske hager, noe som gjør denne perfekt for hele familien. Shoppere vil ønske å dra til Palma som er omtrent 20 minutter unna så er det nok av butikker og også en turbuss som tar deg rundt på feriestedet.

Kultur

Det var ikke før borgerkrigen i Spania før Mallorca ble hevdet for Spania. Øya ble overtatt av de fleste nasjoner rundt området og på grunn av dette så flere forskjellige språk endringer. For de fleste av øyas historie, har katalansk blomstret unntak for den korte perioden da det ble forbudt. Den katalanske språket holdt imidlertid og er øyas offisielle språk, sammen med spansk.

Den nærmeste ukentlige markedet holdes i Andratx hver onsdag morgen. Hvis du ønsker mer designer butikker og flere utvalg, ville du være best å dra inn til Palma på bussen for å utforske hva de har å tilby.

Uteliv

Kjent som en aldri slutter happy hour, har Magalluf en stor mengde barer å holde deg til de tidlige timer av formiddagen. Det er mange britiske puber, kafeer, barer, nattklubber og diskotek så du har mye å velge mellom. Og det spiller ingen rolle hva eller når du ønsker å spise - det er mange restauranter som tilbyr lokal og internasjonal mat. Annet enn Magalluf, er ​​det stor nattelivet i Santa Ponsa og også El Arenal .

Bestill din ferie nå!

Magalluf helligdager er perfekt for unge familier eller 18-30-tallet. Par litt eldre vil også nyte ferien til Magalluf når det er litt roligere i off peak måneder og med været bor ganske lyse hele året.

On The Beach har gode tilbud på fly og overnatting i Mallorca. Bruk vår live booking system for å tilpasse din egen ferie til Magalluf i dag!