Cala D Or, Mallorca

Playa Ferrera

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 415 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Playa Ferrera har en flott beliggenhet på Mallorcas sørlige kyst, bare noen meter fra den vakre, hvite sandstranden Cala Ferrera og en kort spasertur fra shoppingsenteret i Cala d’Or. På dette hotellet har du flere populære sandstender å velge mellom, som Cala Serna, Cala Sa Nau og Cala Esmeralda.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Det er 150 meter til nærmeste badebukt med sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Dette hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Leilighetshotellet består av ulike bygninger med leiligheter som har ett, to eller tre soverom og ligger i en vakker hage med flere basseng og område for barna. Alle leiligheter har fullt utstyrte bad, kjøkkenkrok, stue med spisebord, samt to sovesofaer, safe, klimaanlegg og møblert terrasse.

**Vennligst merk deg at gjester kan bli plassert i hvilken som helst av hotellets bygninger som er spredt utover hotellkomplekset.**

Mat og drikke

Her finner du restauranten Casablanca med utendørsservering. De serverer retter som er tradisjonelle for Mallorca, samt internasjonal mat i bufféform. Du finner også snacks og pizza. Oppfriskende drikke og cocktails serveres i hotellets bar hele dagen, og en bassengbar serverer også kjølig drikke og snacks. Hotellet har også et supermarked.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Sport og fritidsfasiliteter inkluderer flere basseng som er spredt ut mellom leilighetene, slik at alle gjester har samme tilgang til bading. Alle bassengene er like i størrelse, og alle har en egen del som er tilpasset barn. Rundt dem finnes solsenger og parasoller. Det finnes også biljardbord.

Hotellet arrangerer også dykkerkurs i samarbeid med ”Club Abyss”. Tennis, golf og båtturer finnes også i nærheten.

Flere ganger i uken arrangeres kveldsunderholdning med internasjonal musikk og folkemusikk som fremføres av internasjonale band. Det finnes også underholdning om dagen for store og små.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Internett

  • Parkering

  • Bilutleie

  • Supermarked

  • Turistinformasjon

  • Valutaveksling

  • Safe

  • Vaskeri

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.