Finn en prisgunstig golfreise hos eBeach

golfreise

Golf er populært over hele verden, og mange av våre reisemål har utmerkede golfbaner, så hvorfor ikke kombinere en ferie med favoritthobbyen din? Vi selger mange golfhoteller på eBeach.no som enten tilbyr egne baner, eller som er veldig nærme andre - noen ganger med gratis greenfee for hotellgjester. Nedenfor har vi samlet en liste over populære golfdestinasjoner som du kan reise med oss, samt tips om fantastiske golfhoteller i hvert reisemål. Hotellene tilbyr mange fasiliteter og aktiviteter selv for de som ikke er interessert i golf, der alle i reiseselskapet er garantert en morsom tur. Mange er også nær stranden, perfekt for en forfriskende svømmetur mellom golfrundene.

Golfreiser til Tyrkia

Tyrkia er et populært reisemål for golfere fra hele verden, og det mest populære golfområdet er uten tvil Belek i Antalya. Belek er på topplisten over Europas beste golfdestinasjoner og tilbyr totalt 17 baner.

Populære golfbaner

 • Carya Golf Club – Fullt opplyst 18-hulls bane designet av Peter Thomson og inspirert av de grønne åsene i de britiske områdene Surrey og Berkshire.
 • Faldo King Course – 27-hulls mesterskapsbane designet av Nick Faldo som byr på en utfordring.
 • Lykia Links Golf Club – 18-hulls bane anbrakt rett ved sjøen og designet av Perry Dye med en rikelig mengde av bunkere og konturer.

Golfreiser til Mallorca

Mallorca tilbyr solskinn året rundt, frisk vind, fabelaktig utsikt og fantastisk golf. Til tross for sin lille størrelse, er det totalt 18 golfbaner på øya, hvorav flere er på listen over verdens 100 beste baner.

Populære golfbaner

 • Club de Golf Son Servera – 18-hulls bane som åpnet i 1967 og ble designet av John Harris og Francisco Lopez Segales.
 • Capdepera Golf – 18-hulls bane med blandede vanskelighetsgrader og vakkert beliggenhet blant mandeltrær og grønne åser, designet av den berømte amerikanske golfarkitekten Dan Maples.
 • Golf Park Mallorca Puntiró – 18-hulls bane som er plassert blant oliventrær og furu og Mallorcas eneste Jack Nicklaus-bane.

Golfreiser til Gran Canaria

Gran Canaria tilbyr totalt åtte golfbaner designet av både lokale og internasjonale arkitekter for ypperlige golfopplevelser. Mange av disse tilbyr dramatisk utsikt over vulkanske landskap og sanddyner.

Populære golfbaner

 • Anfi Tauro Golf – 18-hulls mesterskapsbane på 650 000 kvadratmeter og designet av den anerkjente trioen Von Hagge, Smelek og Baril.
 • Real Club de Golf de Las Palmas – Spanias eldste golfbane som åpnet dørene allerede i 1891. De 18 hullene ligger vakkert i et naturvernområde, rett ved et stort vulkansk krater.
 • Maspalomas Golf – 18-hulls bane rett ved siden av Maspalomas verdensberømte sanddyner, designet av Mackenzie Ross.

Golfreiser til Tenerife

Tenerife tilbyr fantastisk golf, men fremfor alt utmerkede spilleforhold. Som på Gran Canaria er det evig sommer her, og sol og varme er vanligvis garantert når du spiller – uberoende av årstid.

Populære golfbaner

 • Abama Golf – 18-hulls bane designet av Dave Thomas med en total høyde på 300 moh.
 • Amarilla Golf & Country Club – 18-hulls bane innrammet av vulkanske kratre. Golfarkitekter Donald Steel fikk i oppdrag å utforme "verdens beste golfbane", og resultatet er en fryd for øyet.
 • Buenavista Golf – 18-hulls bane designet av Severiano Ballesteros med utfordrende hull rett ved sjøen. Det forekommer sterk vind som kan gjøre det enda mer krevende og interessant.

Golfreiser til Mauritius

Mauritius vant nylig prisen "Årets golfdestinasjon i Afrika, Det indiske hav og de arabiske gulfstatene", og tilbyr en tylft forskjellige baner som alle har enestående golffasiliteter og uovertruffen tropisk utsikt. Mauritius er en nykommer i golfverdenen, men har allerede klart å etablere seg som en golfdestinasjon i verdensklasse på bare seks år.

Populære golfbaner

 • Anahita Golf Club – Denne 18-hullsbanen ble designet av Ernie Els. På de seks siste hullene kan man se en panorama over Det indiske hav, og særlig utsikten over det siste hullet sies å være en av de vakreste i verden.
 • Heritage Golf Club – Denne 18-hullsbanen er vertskap for AfrAsia Bank Mauritius Open og kan betraktes som lite utfordrende i første omgang, men den store mengden vannhinder tilbyr både amatører og profesjonelle en skikkelig utfordring.
 • Tamarina Golf Course – Denne 18-hulls golfbanen ble designet av Rodney Wright og ligger ved siden av elven Rempart. Hullene har en varierende vanskelighetsgrad og krever stort fokus.

Golfreiser til Phuket

Phukets golfbaner er designet for å dra full nytte av øyas tropiske klima og unike topografi, og tilbyr en unik golfopplevelse med enestående utsikt over innsjøer og frodige skoger. Det er ikke uvanlig at internasjonale turneringer blir organisert her.

Populære golfbaner

 • Red Mountain Golf Club – Denne 18-hullsbanen er designet av Jonathan Morrow og har hentet navnet fra de røde steinene som rammer inn noen av hullene.
 • Mission Hills Phuket Golf Club Resort and Spa – Denne 18-hullsbanen er designet av Jack Nicklaus, og hvert hull har fantastisk utsikt over Andamanhavet. Som er typisk for en Nicklaus golfbane, er hullene fulle av utfordrende sandbunkere.
 • Katathong Golf Resort and Spa – Denne 18-hullsbanen blir ansett for å være den mest utfordrende i Phuket. Banen ligger rett ved høye fjell, vassfall er naturlig integrert del av flere av hullene. Fairwayene her er korte og smale, noe som krever stor presisjon fra spillerne.

Golfreiser til Portugal

Portugal er et av verdens fremste golfdestinasjoner og har mer enn 70 forskjellige baner, hvorav opptil 40 finnes langs den vakre Algarve-kysten. Mer enn halvparten av alle banene har mesterskapsstandard, og det gunstige klimaet gjør dem åpne hele året.

Populære golfbaner

 • Monte Rei Golf & Country Club – Denne 18-hullsbanen er den eneste i Portugal designet av Jack Nicklaus og tilbyr utfordrende hull med vakker utsikt over Serra do Caldeirão-fjellene.
 • Palmares Golf – Palmares Golf er kjent som Algarves "Crown Jewel" og tilbyr 18 utfordrende, varierte og litt eklektiske hull. Robert Trent Jones fikk æren av å oppgradere golfbanen i 2010, og beskrev det som "en unik golfbane med stor personlighet og vanskeligheter".
 • Quinta do Lago South Course – Denne 18-hullsbanen har vært vert for Portuguese Open-turneringen totalt syv ganger, med vinnere som Mark McNulty og Colin Montgomeri. Golfarkitekt William Mitchell importerte amerikanske greener, tees og bunkere for en eksklusiv golfopplevelse.

Hva er bra å tenke på før en golfreise?

1) Hotell i nærheten av golfbaner – Dette er sannsynligvis det viktigste. Før du bestiller, sjekk ut hvilke golfbaner du er interessert i å spille på, og bestill deretter et hotell som ligger direkte på golfbanen, eller i nærheten. Noen hoteller tilbyr gratis golfbiler for å forenkle transporten av klubber (og slitne golfere).

2) Golfturneringer – Sjekk gjerne før du reserverer om turen du planlegger skjer samtidig med store golfturneringer. Det kan gi dere den unike muligheten å se golfstjernene på et hotell i nærheten, men dette kan også bety at banen du ønsker å spille på er midlertidig opptatt.

3) Greenfee – En greenfee er summen som golferne må betale for å få tilgang til en golfbane. Flere av hotellene vi selger inkluderer greenfee allerede eller tilbyr det på en rabattert pris for hotellets gjester. Vennligst sjekk dette før avreise for å planlegge budsjettet ditt bedre og forutse alle mulige utgifter som kan forekomme.

4) Reiser med familie – Reiser man med hele familien anbefaler vi hotell med mange aktiviteter for både store og små, så alle er garantert en morsom ferie når en del av selskapet er borte og spiller golf. Flere av våre golfhoteller tilbyr gratis golfbaner også for barn, og mange andre aktiviteter og fasiliteter som store utendørsbassenger, spa, badeland, barneklubber, osv.

5) Fly med golfvesken – Flyselskap har ofte rause regler for golfutstyr, og det er vanligvis lett å ta golfvesken til utlandet, men det kan koste litt noen ganger, og derfor er det verdt å sjekke flyselskapets priser og regler for dette før avreise. Besøk gjerne flyselskapets hjemmeside for å sjekke nøyaktig hvilke dimensjoner og vekt gjelder for golfvesken for å unngå kostbare overraskelser i etterkant. Med noen flyselskap kan man f.eks. ta med en golfveske i stedet for en gratis innsjekket bagasje, mens noen andre kan man ikke gjøre det.

Er golf ikke helt din greie? Vi har mange flere reisetyper å velge mellom!