Magaluf, Mallorca

Hotel Flamboyan Caribe

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1289 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Rett ved den hvite sandstranden i Magaluf ligger populære Hotel Flamboyan Caribe. Hotellet er en god prisklasse for barnefamilier, par eller en vennegjeng som skal på tur og vil bo nær strand og sentrum. En kort gåtur fra hotellet finner du både shopping og underholdning. Hotellet har utendørsbasseng, og en snackbar hvor du kan bestille herlige smoothies. På hotellets spa kan du skjemme deg selv bort med en herlig massasje. For barn har de tilpasset en del av bassenget med en grunnere vann.

En trapp leder ned til stranden, noe som kan være vanskelig for gjester med nedsatt funksjon eller bevegelighet.

**Vennligst merk deg at hotellet aksepteter ikke større gruppebestillinger. Dette inkluderer utrikningslag. bestillinger på mer en 3/4 rom vil bli avvist.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 26 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Du kan velge mellom å bo i enkeltrom (18m²), dobbeltrom (24 m²), dobbeltrom med havutsikt (28 m²) og familierom (30 m²). Samtlige har klimaanlegg, internett (mot avgift), baderomsartikler, hårføner, tv og balkong. Strykejern og strykebrett kan lånes ved forespørsel. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke

På hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag i hotellets buffé. Det serveres internasjonale retter med visse tradisjonelle spesialiteter. Gallamiddager tilbys en dag i uken. Hoteller har også en bar med havutsikt, og en snackbar med smørbrød, smoothies og kalde drikker.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et utendørsbasseng med en grunnere del tilpasset barn, samt en jacuzzi. På solterrassen finnes også parasoller og solstoler. Aktiviteter som biljard, bordtennis og minigolf kan også benyttes. Det finnes et treningssenter samt et spa med hydromassasjepool, jacuzzi og massasje. For barna finnes en mindre lekeplass. Det arrangeres underholdning to ganger i uken i høysesongen.

Øvrige tjenester

  • Bilutleie

  • Internett

  • Parkering

  • Klimaanlegg

  • Safe

  • Internett (gratis i fellesarealer)

  • Vekkingstjeneste

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene