Om oss

Her finner du mer informasjon om oss på eBeach.no

Hvem er vi?

eBeach.no er nylig lansert i Norge, og siden lanseringen i desember 2017, så fortsetter vi å vokse kjapt. Vi finnes også i Sverige, hvor vi ble lansert i januar 2014, og har raskt blitt et populært valg for svenske turister. Nylig har vi også lansert vår virksomhet i Danmark. Vi er en del av On the Beach Group PLC, som er et velkjent britisk nettbasert reisebyrå. Sammen sender vi over 1.5 millioner turister på ferie hvert år for å slukke tørsten etter strand og sol.

Les mer om On the Beach Group PLC her.

Kombiner din egen sydenferie og få mer ferie for pengene

Når du bestiller med eBeach.se kombinerer du din egen sydenferie gjennom å selv velge det flyet, hotellet og transfer som passer deg best. Det betyr at du som velger å reise med oss har mye større fleksibilitet og kan velge den avreisedagen og den reiselengden som passer deg best. Du kan også velge å bestille et billig flyalternativ for å legge mer penger på et dyrere hotell eller flere utflukter.

Slik bestiller du:

Steg 1: Velg et fly som passer deg

Steg 2: Utforsk vårt store utvalg av hotell, romtyper og måltidsvalg

Steg 3: Du er nesten klar! Velg om du vil bestille transfer og ekstravalg, deretter fortsetter du til betaling

Hvorfor er vi billigere?

På eBeach.no kan du ofte bestille samme hotell med samme oppholdsperiode billigere enn tradisjonelle reisebyrå, men til lavere pris. Grunnen til dette er at vi har ikke butikker eller personal på destinasjonene. I stedet har vi et dyktig kundeserviceteam som har åpent syv dager i uken, som du kan nå på e-post og telefon, så du vil alltid få den servicen du trenger. Dessuten har eBeach.se også utmerkede kontrakter med mange hotelleverandører.

Med oss er din bestilling trygg

Vi har reisegarantiordning med britiske ATOL, noe som innebærer at du som kunde er trygg når du bestiller med oss. Om din reise blir innstilt eller avbrutt, så er du økonomisk beskyttet av reisegarantien.

Våre kunder er fornøyde med oss

I følge kundeomdømmesiden Feefo er hele 89% av våre svenske kunder fra de siste 6 månedene fornøyde med oss. Vi syns det er utrolig flott å se, ettersom vi jobber hardt for å forbedre nettsiden, service og tilbud.

Her finner du noen av våre hotellkategorier