Om oss

Her finner du mer informasjon om oss på eBeach.no
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Hvem er vi?

eBeach.no er en del av On the Beach Group PLC - et velkjent nettbasert reisebyrå i Storbritannia som sender over 1,5 millioner turister på sol - og badeferier hvert eneste år. På grunn av fremgangen i Storbritannia gikk selskapet inn i det svenske markedet i 2014, og nå er eBeach også på plass i Norge!

Les mer om On the Beach group PLC her.

Kombiner ferien din som du selv vil og få mer ferie for pengene

Når du bestiller med eBeach.no så kombinerer du din egen ferie gjennom å velge det flyet, hoteller og transporten som passer deg best. Vi selger ikke pakkereiser men tilbyr i stedet fly, hotell og transport separat - dette gir deg som reisende mer frihet til å planlegge ferien etter dine behov, og du kan velge den avreisdagen som passer deg best og selv bestemme hvor lenge du vil ferien skal vare. Du kan for eksempel velge billigere flybilletter og bruke mer penger på hotelloppholdet ditt.

Slik bestiller du:

I steg 1 velger du ett fly som passer deg.

I steg 2 kan du utforske hotellene vi tilbyr, samt velge både romtype og hvilke måltider du vil ha inkludert.

I steg 3 er du nesten klar. Velg om du vil bestille transport eller legge til noe. Deretter fortsetter du til betaling.

Hvorfor er vi billigere?

eBeach.no har konkurransedyktige priser i forhold til andre tradisjonelle reisebyråer. Vi kan ofte tilby samme hotell og dato, men til en bedre pris. Dette er delvis på grunn av at vi ikke har fysiske butikker eller personale på feriedestinasjonen, men et dyktig kundeserviceteam som kan hjelpe deg over e-post og telefon alle dager i uken, slik at du som kunde alltid får den hjelp og service som du trenger. Hos oss kan du også velge å bestille reisen med lavprisfly – slik at prisene blir enda lavere.

Trygg bestilling

Vi har stilt reisegaranti hos Kammarkollegiet, slik at du kan være sikker på at reisen din er trygt bestilt hos oss.

Våre kunder er fornøyde!

Våre svenske kunder er fornøyd med å bestille reisen sin gjennom eBeach.se. I følge det uavhengige tilbakemeldingsnettstedet Feefo sier hele 85% av våre kunder i Sverige de siste 6 månedene at de er fornøyd med reisen sin. Dette synes vi er supert, og vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre tjenester - slik at også våre Norske kunder skal være fornøyd med å reise med oss!

eBeach i Svenske medier: