Reiser til Kardamena

Reis på ferie til Kardamena

Les mer

Ligger på øya Kos, og kysset av vannet i Karpatene havet, ligger den vakre byen Kardamena. Hellas ferien er ikke komplett uten et besøk til denne travle hotspot for turister. Perfekt for ferier hele året, den solfylte kysten av Kardamena tilbyr morsomme og sol for både familier og individuelle reisende alike. ferie til Kos tilby noe for alle og er spesielt populært blant unge briter som kommer hit for den distinkte blanding av avslappende atmosfære og livlig natteliv. Hoteller i Kardamena er rikelig, som er gourmet restauranter, og rene sandstrender. Bare en kort kort tur fra England, ferie til Kos er perfekt for deg og din familie!

Vis reisemål på kartet

Vær

Kos helligdager er hyggelig året rundt, med gjennomsnittlig temperaturer rundt 25 ° Celsius. Kom forberedt på dager strukket ut på den solfylte kysten av Kardamena stranda med en flott, gylden brunfarge. Temperaturene regelmessig nå 30 ° Celsius. i sommermånedene, men vannet er perfekt for bading.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Kos har noen av de vakreste landskapene i verden, og Kardamena er i sentrum av det hele. På den vakre kysten av Karpatene Sea, er Kardamena satt opp mot et bakteppe av majestetiske fjell som inkluderer Kalymnos og Kappari. Duften av gamle olivenlunder og appelsintrær kombineres for å skape en virkelig magisk atmosfære.

Ting å gjøre

Ferie til Kos er alt annet enn kjedelig, og Kardamena er intet unntak! Enten du reiser alene, som et par, eller ta ferien sammen med familien, vil du finne mye å gjøre i denne fantastiske byen. Hvis du nyte vannet, tilbyr Kardamena vakre strender som er perfekt for dykking, fiske, samt mange andre vannsport. Hvis stranden er ikke helt din stil, de fleste Kardamena hoteller tilbyr spektakulære svømmebassenger, mange med svømme-up barer og terrasser.

De som ønsker å utvide sin kunnskap vil nyte å ta en tur gjennom den hippokratiske Institute and Museum, eller til en eldgammel Temple of Apollo nærheten. Ta en dag og utforske en av de mange vakre og gamle slott i området rundt eller ta en tur for å se den fantastiske Asklepieion ruinene.

Mer eventyrlystne sjeler vil kanskje foretrekke å utforske sandstrender og krystallklare vannet i havet. Vannsport florerer, med dykking, snorkling og båtliv er den mest populære. Hvis du liker vannet, men foretrekker mindre sand, finnes det også et badeland i nærheten som er svært populær hos både barn og voksne

Kultur

Når en liten fiskelandsby, bust Kardamena nå med turister fra hele verden, og fra alle samfunnslag. Rik og levende med historie, åndene av de eldste fortsatt dander langs kysten av Kos. Når hjem til slike som Hippokrates og Alexander den Store, det er ryktes at selv Dronning Kleopatra gang gikk Kardamena bredden!

Uteliv

Moroa slutter ikke når solen går ned, heller. Nattelivet i Kardamena er like livlig som dagene. Tilbyr noe for alle, er nattelivet i Kardamena langt fra seedy atmosfæren du kan finne andre steder. Musikk av alle slag kan høres over hele byen med alt fra tradisjonell gresk til cutting edge danse.

Bestill din ferie nå!

Ferie til Kos er rimeligere nå enn noensinne, og på stranden har du dekket for alle dine reisebehov. Med On The Beach, kan du bestille flyreiser, og selv lage dine bestillinger fra en rekke Kos hoteller med letthet. Hellas helligdager er perfekt for single, par og familier, så hvorfor ikke bestille nå og la On The Beach tar gjetting ut av din neste Kos ferie!