Koskinou, Rhodos

Eden Roc Resort Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3083 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere rett ved Kalitheas strand og 2 km fra Kalithea sentrum. Rhodos by ligger 6 km unna.

På Eden Rock venter et stort badebasseng, et barnebasseng og et tredje basseng med små vannsklier. Her finnes det også minigolf, tennisbane, bordtennis og treningssenter. Hotellet tilbyr valgfri All Inclusive og hotellets utvalg av mat serveres fra tre forskjellige restauranter. Hotellet tilbyr også All Inclusive og du kan koble av med en kjølig drink i en av barene.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved Kalitheas strand. Denne stranden består for det meste av grovkornet sand, og noen steder småstein.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 20 km fra Rhodos internasjonale flyplass.

Overnatting

Hotellet tilbyr rom og suiter, fordelt i mellom hovedbygningen og flere bungalower. Du kan velge mellom dobbeltrom, bungalow eller suite..

Alle romalternativene er utstyrt med klimaanlegg, TV, internett, minikjøleskap, hårføner og balkong eller terrasse. I suitene finnes også badekåper og tøfler.

Mat og drikke

Hotellet har en bufférestaurant serverer alle dagens måltider. I tillegg finner du to á la carte-restauranter. Bufférestauranten og den ene à la carte-restauranten har et internasjonalt tema mens den andre spesialiserer seg på det greske kjøkkenet. Hotellet har i tillegg til restaurantene tre barer, hvorav en ligger ved bassenget og serverer snacks og drikke i løpet av dagen.

Med All Inclusive inkluderes frokost-, lunsj-, og middagsbuffé, snacks fra bassengbaren, drikke (lokale merker) og is til de minste.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Eden Rock har tre bassenger; et stort, et lite med små vannrutsjebaner og et barnebasseng. Alle bassengene har saltvann.

Hotellet tilbyr også minigolf, basket, volleyball, minifotball og yogatimer. Her finnes det også organiserte aktiviteter i løpet av dagen og underholdning om kvelden for hele familien.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Parkering

  • Safe

  • Liten butikk

  • Heis

  • Parkering

  • Renseri

  • Utleie av bil og sykkel

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.