Finn din neste reise til Syden med eBeach.no

Syden

Sol, sol kom igjen... Sola er vår bestevenn! Her på eBeach elsker vi sola og med oss kan du velge blant tusenvis av reiser til varmere strøk. Enten du er ute etter en romantisk reise med partneren, en badeferie med familien eller en fartsfyld langhelg med vennegjengen er vi sikre på at du finner din drømmereise hos oss.

Hvilken Sydenferie passer deg?

Vi tilbyr mange forskjellige typer fantastiske turer. Hvis du vil unne deg en stressfri ferie, kan du alltid se på våre All Inclusive-turer, som inkluderer fly, hotell og måltider. Hvis du derimot er mer interessert i for eksempel å lage din egen mat med lokale ingredienser, er et leilighetshotell et valg som vil passe perfekt for deg. Vi har samlet alt fra solfylte sportsreiser til informasjon om hvordan, når og hvor du endelig kan slappe av på familieferien din. Hvis du reiser uten barn, kan du ta en titt på hotellene som passer best bare for voksne.

Noen av våre mest populære Sydenferier

Sol, strand og avslapning er nøklene til en vellykket Sydenreise. Her på eBeach, hjelper vi deg med å kombinere ferien akkurat slik du vil, og samtidig få mer ferie for pengene. Nedenfor finner du gjennomsnittstemperaturen, flytiden og antallet soltimer per dag på noen av de mest populære destinasjonene, inkludert Spania, Tyrkia og Kypros.

De angitte soltimene og gjennomsnittstemperaturene er basert på den gjennomsnitte temperaturen fra mai til september. Flytiden beregnes fra Oslo.

Det er beroligende å tenke at uansett årstid skinner sola alltid et sted i verden. Et sted hvor du kan lade opp med vitamin D og energi og slippe hjemmets kval. Nedenfor har vi samlet noen få forskjellige hoteller som garanterer deg en tur full av sol og bading, uansett årstid. Bla nedover og les mer, og ikke glem å ta solkremen!

Sydenferie om våren

Tilbring våren i solen blant blomster og vakker natur. Om våren blir alt født på nytt, og på en måte er det samme som gjelder for oss mennesker også. Vi får tilbake energien etter den tunge vinteren og begynner å glede oss mot lysere og varmere dager. Av og til spiller våren hard to get og blir forsinket. Akkurat i sånne tider behøver man sol og varme mer enn noensinne. Nedenfor har vi listet opp tre forskjellige hotell som befinner seg i varmere breddegrader som kommer til å gi deg den etterlengtede varmen.

Sydenferie om sommeren

Solsikre sommeren og unnslipp regnet. Mesteparten av året venter vi spent på sommertida – vi drømmer om sol, bading, varme kvelder og cocktailer ved solnedgangen. Imidlertid har denne drømmen oftest en brå slutt, og kalde og regnfulle dager erstatter sommeren vi hadde tenkt oss. Hva skal man gjøre da, mon tro? Svaret er en enkelt. Forskning viser til at solens lys og varme påvirker vår humør positivt og samtidig med det øker og forsterker lykkehormonet serotonin. Det enkleste vi kan gjøre å sikre oss i hvert fall lite sol om sommeren blir å pakke koffertene og dra til Syden for en, to eller flere uker. Mens naboene dine hjemme forsøker forgjeves å få grillen i gang i det øsende regnet, vil du i stedet nyte en isete cocktail et sted på Kreta.

Sydenferie om høsten

Se bare bladene falle om høsten og ikke temperaturen. Om høsten er det lett å bli litt melankolsk når temperaturene synker og dagene blir kortere. At julaften er måneder borte, gjør det ikke enklere. En enkel måte å forhindre høstdepresjonen er å bestille en Sydenferie - litt sol og bad fikser alltid stemningen og du kommer hjem ladet med energi. Vanligvis er prisene rundt denne tiden ganske snille mot budsjettet og du kan lett finne noe eksklusivt til en god pris. I listen nedenfor har vi samlet tre forskjellige hoteller på noen av våre favorittdestinasjoner i løpet av høsten.

Sydenferie om vinteren

Slapp unna vintermørket og lad opp med vitamin D og energi. Det er mørkt ute, det snør og det blåser som verst- vinteren er vanskelig og ikke spesielt kult for soleglade mennesker. Når temperaturene er de laveste, kan det føles at det kommer til å ta en evighet til at sommeren og solen er tilbake. Det er imidlertid ikke tilfellet, og du kan ta en kort tur sørover og oppleve norske sommertemperaturer også i januar. Kanariøyene garanterer fint vær året rundt, og er det perfekte reisemålet for en varmere vinter. Phuket er også et utmerket alternativ hvis du er forberedt å reise litt lenger unna. Her kan du virkelig slappe av på noen av de tropiske strendene og oppleve en helt annen kultur. Uansett hvilken solfylt destinasjon du velger, kommer du definitivt tilbake til Norge men nye krefter og bedre humør.