Magaluf, Mallorca

BH Mallorca Resort affiliated by FERGUS - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3334 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Hotellet er muligens det eneste som tilbyr dette konseptet for ungdommer. BH Mallorca byr på den ultimate festopplevelsen med verdenskjente DJ-er som spiller på hotellområdet under sommersesongen. Her finnes dessuten den første vannparken i verden som bare er for gjester over 18 år. Her finner du blant annet vannsklier som gir deg et skikkelig kick, en 360 graders loop og spennende bølgebasseng! Hotellet holder bassengparty med DJ i løpet av dagen. Hotellet ligger midt i blant Magalufs partygater – her bor dere midt i smørøyet! Det finnes også rom som er tilpasset rullestolbrukere i hotellets første etasje og er tilgjengelige men må bestilles på forhånd. Disse har fasiliteter som bredere dørkarmer, dusjkabin og lavere plasserte lysbrytere. ** Dette hotellet er bare for voksne over 18 år. I enkelte tilfeller kan 17-åringer også bo på hotellet, forutsatt at ekstra regler følges. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.**

Hvor langt til nærmeste strand

Hotellet ligger bare 200 m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Flyplassen ligger 29 km fra hotellet.

Overnatting

Her bor dere i toromsleiligheter som huser opptil 4 personer. De er pent innredde, har WiFi og klimaanlegg. Hver leilighet har to tvillingsenger på soverommet, samt to sofaer i stuen, moderne baderom med dusj, flatskjerm-tv med USB, kontakt for barberenheter, safe, telefon og balkong. Det finnes rom tilpasset gjester med nedsatt funksjon eller bevegelighet i første etasje, og de er tilgjengelige ved forespørsel.

Mat og drikke

Her bor dere med All Inclusive mellom 11.00 og 20.00. Brus, lokal vin, lokalt øl og diverse spritsorter inngår. Måltid serveres i form av buffé på restaurantene ’Island Beach Club’ og 'Live Gig Arena’. I hotellets ulike bassengbarer kan man også bestille drikke. <b>Aktiviteter, fasiliteter og underholdning</b> I hotellets vannpark kan man prøve de raskeste rutsjebanene på Mallorca – enkelte går så raskt som 60 km/t. Her finnes også en 360 graders loop og bølgebasseng, omgitt av solstoler. DJ-er spiller på dagen for å skape en herlig stemning. På hotellområdet finnes også et treningsstudio og spa med ulike behandlinger. Mellom 2. juni og 17. september holder hotellet konserter og DJ-show hver tirsdag og torsdag.

Øvrige Tjenester

- 24-timers resepsjon - Safe - Valutautveksling Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.