Voksenferie 2021

En mann og kvinne går på stranden på Mallorca

Reiser du uten barn?

Barn er nydelige ... Selv om det noen ganger kan være fint å unngå dunder, brak og støy rundt bassenget og bare nyte livet i fred og ro. Når du har lyst på skikkelig alenetid med kjæresten eller vennene, er det ingenting som slår et barnefritt miljø, enten det er dine egne eller andres du trenger en pause fra.

Noen ganger trenger du litt ekstra fred og ro i ferien, og da passer disse hotellene perfekt. De fleste har ingen aldersgrense, men hotellene er mer egnet for voksne or har en roligere atmosfære. Verken du reiser med partner, venner eller alene så har disse utvalgte hotellene gode fasiliteter for voksne reisende, og det finnes et stort utvalg av hotelltyper som passer akkurat ditt reiseselskap.

Romantiske hotell for voksne

Hva er vel bedre enn å tilbringe tid med kjæresten? Å tilbringe tid med kjæresten i solen, selvfølgelig! Så dere har bestemt at det skal reises, men hvor vil dere bo? Vi er ikke bare eksperter på sol og bad, men også i hva som gjør hver en ferie spesiell, så alt du trenger å gjøre er å slappe av og velge fra disse romantiske hotellene...

Livlige hotell for voksne

Bare fordi man bor på et voksent hotell betyr det ikke at alt skal handle om luksuriøs vinsmaking og avslappende øyeblikk ved bassenget hele tiden. For alle som er glade i bra fest er det en rekke livlige festhoteller som oftest inkluderer besøk av kjente DJ-er, arrangerer fester ved bassengområdet og har til og med egne vannsklier. Populære feriedestinasjoner inkluderer Costa del Sol, Mallorca og Rhodos.

Så samle vennegjengen, badetøyene og danseskoene, og forbered deg for å ha det skikkelig moro på et av disse hotellene!

Luksushotell for voksne

Oppgrader din og dine kjæres hverdag med isete cocktailer i en solnedgang på taket eller nytt tropiske omgivelser fra et evighetsbasseng. Luksushotell tilbyr mer kvalitet eller komfort og det er det vanskelig å forestille seg en bedre måte å koble av fra hverdagens bekymringer! Har du lyst å gi den du er veldig glad i en spesiell og unik opplevelse fylt av gourmetmat, elegante rom og førsteklasses service? Nedenfor finner du noen utvalgte, litt mer luksuriøse hoteller for de som ønsker å unngå barneklubber og i stedet gå til stilige og eksklusive à la carte-restauranter.

Finner du ikke det du leter etter? Vi har flere ferier å velge mellom.