Du kan trygt bestille reise hos oss!

Vi har stilt reisegaranti

Vi har reisegaranti med ATOL

Ettersom eBeach.no er en del av det velkjente britiske britiske nettreisebyrået On the Beach Group PLC, så dekker dette også norske reisende gjennom den velkjente reisegarantien ATOL. ATOL fungerer på samme måte som det norske Reisegarantifondet. Hvis vi, eller en av våre leverandører skulle gå konkurs, så vil du som kunde ikke tape penger eller risikere å være strandet på din feriedestinasjon. Vi sender 1,5 millioner kunder på ferie hvert år, og de er alle dekket av denne beskyttelsen.

Les mer om hva ATOL innebærer og hvordan du er beskyttet her (lenken fører til en engelsk hjemmeside). Om du ikke er helt komfortabel med å lese engelsk, så kan du gjerne ta kontakt med vårt kundeserviceteam. Ønsker du å vite mer om hvem vi er, så kan du lese mer om dette her.

For oss Nordmenn er ferien utrolig viktig, og ofte årets høydepunkt. Det siste vi ønsker er at kundene våre skal tape penger om et problem skulle oppstå - derfor har vi sørget for å bli dekket av en velkjent og respektert reisegaranti.

Hva er ATOL reisegaranti?

ATOL-reisegaranti betyr at du som kunde har finansiell sikkerhet. Hvis eBeach.no eller en av våre leverandører skulle gå konkurs eller bli likvidert, så vil kunder aldri tape penger, og få refundert alt de har betalt til reiseselskapet hittil. Det betyr også at vi er pliktige til å frakte deg hjem fra din feriedestinasjon.

Hvordan vet jeg om jeg er dekket av ATOL?

Vi kan stolt si at vi i 2011 var det første britiske nettreisebyrået som opprettet et garantifond gjennom ATOL. Det betyr at vi på årlig basis dekker over 1,5 millioner kunders reiser. Når du bestiller en reise med eBeach.no mottar du en kopi av ditt ATOL-sertifikat via e-post. Her finner du informasjon om hvilke deler av av din reise som er dekket, detaljer om dette, samt hvor mye dere er dekket for.

Når gjelder reisegarantien?

Pakkereiser

Alle pakkereiser som bestilles gjennom oss er finansielt beskyttet av ATOL-reisegaranti.

Hvis du har bestilt en reise gjennom oss, så sørger ATOL for å beskytte pengene dine. Dette betyr at du kan fortsette med din reise, velge mellom lignende alternativ eller motta en full tilbakebetaling av det eventuelle beløpet du har betalt for reisen så langt, om vi eller en av våre leverandører skulle gå konkurs.

Hotell

Hvis du kun bestiller hotell gjennom eBeach, så er pengene beskyttet av fondet On the Beach Trust. Du vil få tilbud om å bytte til et lignende alternativ uten tillegg i kostnad, eller motta en tilbakebetaling.

Fly

Foretar du en ‘Kun Fly’-bestilling gjennom oss, så er det vårt ansvar å refundere det du har betalt til flyselskapet, om ditt flyselskap skulle gå konkurs.

Transfer

Hvis du kjøper transfer gjennom oss, er dette dekket av vårt garantifond. Du vil få tilbud om å skifte til et tilsvarende alternativ uten ekstra kostnad, eller motta en full tilbakebetaling.

Hva er fondet "On the Beach Trust"?

eBeach.no er en del av On the Beach, og derfor også deres garantifond. Vi overfører våre kunders betaling til vårt garantifond (med unntakelse av betaling for fly) inntil deres ferie er slutt. Skulle det utenkelige skje, og vi skulle gå konkurs så kan du være 100% sikker på at du får pengene dine tilbake.

  

Flere grunner til å bestille med oss…

Trygghet når du bestiller

Din ferie er beskyttet gjennom ATOL-reisegaranti

Over 1,5 millioner

glade kunder bestiller årlig med oss

Delbetal rentefritt

og spre kostnadene frem til to uken innen du reiser

Døgnåpen akutthjelp

Om du trenger hjelp på reisemålet kan du ringe vårt engelske team