Du kan trygt bestille reisen din hos oss!

Vi har stilt reisegaranti

eBeach.no har stilt reisegaranti hos Kammarkollegiet. Det betyr at du som reisende får refundert dine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise som følge av at en arrangør går konkurs.

Her kan du forsikre deg om at reisen din trygt kan bestilles hos oss!

Nedenfor finner du et kort sammendrag av informasjon fra Kammarkollegiet. For mer informasjon om reisegarantien, og hvilke reiser som omfattes, anbefaler vi at du besøker Kammarkollegiets nettside.

Informasjon om reisegaranti som er stilt hos Kammarkollegiet

Reisegarantien omfatter først og fremst pakkereiser, så vel som charterstoler og reiser i sammenheng med utdannelse. Reisegarantien omfatter derimot ikke dagsreiser.

Du skal være beskyttet av garantien uansett om du reiser som privatperson eller med en bedrift. Garantien gjelder både når du kjøper en ferdig pakkereise og når du ber arrangøren om å sette sammen en pakkereise for deg. Det spiller ingen rolle om arrangøren deler opp pakkereisen i separate tjenester i forbindelse med fakturering og betaling.

Det spiller heller ingen rolle om arrangøren en en privatperson, juridisk person, eller om personen ønsker å selge med fortjeneste eller ikke. eBeach.no svarer gjerne på på spørmål i forbindelse med ferien din, men hvis du har spørmål angående reisegarantiloven anbefaler vi at du tar kontakt med Kammarkollegiet direkte.