Reiser til Malaga

Reis på ferie til Malaga

Les mer

Med vakre strender, strålende sol, mange severdigheter og et nydelig landskap er Malaga ideelt for deg som ønsker å kombinere by – og strandliv med kultur, shopping og god mat.Malaga er fantastisk både for en avslappet familieferie og en festferie i solen med bestevennene. eBeach.no kan anbefale den perfekte beliggenheten for akkurat deg og ditt reisefølge!Vi har alt fra hotell med All Inclusive til leilighetshotell med selvhushold og selvsagt billige flyvninger til Malaga. Er det kanskje en billig ferie for hele familien du leter etter? Eller ønsker du en romantisk ferie på tomannshånd? Bestill med eBeach.no for en prisgunstig ferie som passer ditt budsjett!

Vis reisemål på kartet

Vær

I Malaga skinner solen hele sommeren. Temperaturen begynner å stige allerede i mai og i juli og august er det opptil 26 grader varmt. Til og med i september og oktober holder varmen seg og i oktober kan man vente seg mildere temperaturer.

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Ting å gjøre

Enten det gamle romerske ruiner eller Armani salg, finner du det i de travle gatene i Malaga. Byen er et av de historisk viktige områder i det sørlige Spania, og er hjem til mange spennende severdigheter som Gibralfaro Castle, som sitter på toppen av de bratte åsene som omgir byen, og tilbyr dramatisk utsikt over byen og landskapet rundt.

Det er også Flavian romerske teateret og Amphitheatre å se, og tilbyr et glimt i Malagas Roman begynnelse, samt den beryktede La Manquita ("One Armed Lady ') barokk katedral, og det imponerende Alcazaba arabisk festning. Du vil ikke bli kjedelig på ferie til Malaga, det er sikkert!

Kultur

Til tross for sin betydelige turist-handel og trendy, kosmopolitisk atmosfære, beholder Malaga mye av sin fargerike spanske arv, og er fortsatt et fungerende fiskehavn. Mange tradisjonelle spanske kulturelle og religiøse festivaler og arrangementer finner sted på Plaza de la Constitucion. Rundt påske tiden hvor den årlige Semana Santa festival finner sted, er Malaga overtatt av forseggjorte, utsmykkede religiøse parader med tusenvis av tilskuere.

Bestill din ferie nå!

Bestill solreisen til Malaga allerede i dag! . Vi er eksperter på reiser til sol – og badedestinasjoner og tilbyr bra priser på både fly og hotell. Du får en minnerik ferie – uten at det nødvendigvis trenger å svi i lommeboka.