Reiser til Altea

Reis på ferie til Altea

Les mer

Hvis du skal på ferie til Spania , må du sørge for å gjøre den hvite sanden på Costa Blanca toppen av din reiserute, og spesielt den vakre, strand-Laden landsbyen Altea! Costa Blanca helligdager blir først for garantert sol, sjø og severdigheter og Altea har alt - et rykte som en av Spanias vakreste seaside byer, en rik historie som strekker seg tilbake til uminnelige tider, tonnevis å se og gjøre - og ikke minst være ved siden av det travle feriestedet Benidorm - hva mer kan du ønsker?

Selvfølgelig - på stranden! Det er over tre miles of white-gull rullestein stranden å utforske her, og blir 30 miles fra Alicante flyplass, er det bare tre timers reise fra ombordstigning på flyet til Altea ferie!

Vis reisemål på kartet

Vær

Soltilbedere, glede seg! Altea helligdager er velsignet av samme Middelhavet temperaturene som Alicante er kjent - med astronomiske høyder opp til 40 ° Celsius i juli og august, til respektable januar temps rundt 15 ° Celsius mark. Enten du chilling ved bassenget eller på den asurblå stranden, sørg for å klapse på solkrem!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Altea største stranden er den gylne Playa la Roda, hvor du kan vandre opp til nabolandet Cap Negret Beach med sin karakteristiske svarte shingled viker, eller ned til palmer strødd Playa de Cap Blanch, perfekt for turer i nærliggende badebyer. For noen imponerende kyst panoramaer, skalere grassy Sierra de Bernia fjellene. Kirken gir også strålende utsikt over hele byen fra sin tårnene.

Ting å gjøre

Når du får her, kan du promenade over den brosteinsbelagte gatene i gamlebyen til den blå-hvite inspirert kirken til Virgin del Consuelo i Plaza, eller Amble forbi uberørte hvitkalkede husene til Arts Centre. For sports entusiast er det også en rekke vannsporter som tilbys for folk på Altea helligdager, både på stranden og ved Nautical Centre og Greenwich Marina. Surf tid!

Kultur

Altea er hjem til festivaler hele året, mange av en historisk bøyd fra den massive San Pedro Festival 24. juni til rekonstruksjon av middelalderens mauriske kamper i slutten av august. Tirsdager her se åpningen av de største gatemarkedet å bli funnet i hele Costa Blanca, som selger alt fra afrikanske tepper til eksotiske krydder og edelstener. Ikke bekymre deg hvis du er en sen stigerør - det daglige markedet åpner ikke før 05:30.

Uteliv

Altea er først og fremst en badeby, og det betyr massevis av barer, restauranter og puber! Du kan spise ute på den lokale tavernaer som serverer fersk sjømat og tapas, eller øverst restauranter hvor internasjonale retter er rekkefølgen av dagen. Nyt en rolig drink ved stranden puber, eller i byens classy champagne barer som La Mascarada. Fest elskere på ferie til Altea, sørg for å dra ut i Benidorm for noen hele natten klubber!

Bestill din ferie nå!

On The Beach er ditt første valg for billig Altea ferie med et gigantisk utvalg av hoteller og direktefly. Vårt booking system er enkel og rask, som betyr at du bare et par klikk unna den ferien du drømmer om. Ikke forsinkelse, det er utrolig tilbudene på tilbud akkurat nå!