Lloret De Mar, Costa Brava

Guitart Central Park Aqua Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3410 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Guitart Gold Central Park Aqua Resort er et prisvennlig sted å bo for familier som vil bo sentralt i Lloret de Mar. Her bor du bare noen minutters spasertur fra sandstranden og i området finner du mange lokale butikker og restauranter. På hotellet finnes et stort bassengområde med tre basseng og et separat basseng. Innen sommeren 2018 åpner også to nye vannrutsjebaner og en vannlekeplass for barn.

Guitart Central Park Aqua Resort består av to ulike hotell; Guitart Gold Central Aqua Resort (firestjerners) og Guitart Central Par Aqua Resort (trestjerners). Hotellene har de samme fasilitetene.

** Hotellets nye vannrutsjebaner og lekeområde kommer til å være åpent fra og med den 19/5/2018 til den 16/09/2018. Gjester på hotellets firestjernersavdeling har gratis inngang. **

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 500 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 91 km fra Barcelonas flyplass og 29 km fra Gironas flyplass.

Overnatting

Du kan også velge mellom å bo i standardrom, premiumrom, juniorsuiter, familierom eller suiter. Samtlige har TV, internett, telefon, internett (mot avgift), klimaanlegg og balkong eller terrasse. I premiumrommene, juniorsuitene og suitene finnes også hårføner og minibar/kjøleskap. Rommene stelles 7 dager i uken.

Mat og drikke

I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag i buffeform. Du kan velge All Inclusive. Her finnes også flere barer hvor du kan bestille snacks, is og ulik drikke. I området finnes også flere restauranter og barer.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har fire utendørsbasseng, hvorav ett er et barnebasseng. Innenfor sommeren 2018 åpner også to vannrutsjebaner og en vannlekepark for barna. Det finnes også en tennisbane, et treningssenter og ett mindre spa med badstue, massasje og spabehandlinger. For barn finnes en lekepark og en miniklubb som ordner aktiviteter.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Parkering

  • Safe

  • Bagasjeoppbevaring

  • Vaskeri

  • Barnevakt

  • Frisørsalong

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.