Benidorm, Costa Blanca

Gran Hotel Bali

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 6038 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Gran Hotel Bali er opptatt av innovasjon og luksus. Dette hotellet er det høyeste hotellet i Spania og Europa med sine 168 meter. Hotellet ligger glimrende til i beliggenhet i La Cala i Benidorm, rett ved den vakre Poniente stranden.

Hotellet ligger også bare en kort avstand fra Terra Mitica, sentrum av Benidorm, og Levante stranden. Fra utsiktspunktet på toppen av hotellet kan gjestene nyte den mest fabelaktige utsikten over bukta. Hele 70% av rommene har havutsikt.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Den nærmeste stranden ligger 350 meter fra hotellet.

Avstand til flyplass
Flyplassen ligger 56 km fra hotellet.

Overnatting
Gran Hotel Bali består av 776 rom, hvorav 12 er luksussuiter. Alle rommene er store og tilbyr maksimal komfort med sine fasiliteter av god standard. Alle rom er utstyrte med air-condition og sentralvarme. De fleste rommene har egen balkong eller terrasse, forhåndsbetalt satellitt-TV med tilgang til filmer (mot betaling), Internett, minibar (mot betaling), safe (mot betaling) og komplett bad med hårføner.

* Vær oppmerksom på enkelte rom ikke har balkong.

Mat og Drikke
Gran Hotel Bali har to bufférestauranter med åpent kjøkken. I tillegg har hotellet to barer og kafeteriaer, samt Room Service døgnet rundt. I høysesongen er hotellets bassengbar åpen, og her kan du får drikke og lettere snacks.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller og solsenger. Her finner du også flere basseng for både barn og voksne. Du kan trene på treningssenteret eller nyte behandlinger på hotellets spa. For barn finnes et aktivitetsrom med spill og ett leserom.

Under høysesongen tilbys også underholdning for både barn og voksne. Om kvelden stelles det i stand livemusikk og danseopptredener. Det finnes også et diskotek. Det finnes flere goldbaner i nærheten.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Valutaveksling
- Vaskeri og renseri
- Klimaanlegg
- Bilutleie
- Suvenirbutikk
- Safe
- Frisør
- Room Service

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet