Skjem deg bort med en luksusferie fra eBeach.no

Bilde av eksklusive solsenger ved stranden i Hellas

I sommer kan du skjemme deg selv bort med en avslappende ferie, som er snill mot både deg og lommeboken. Her har vi samlet noen av våre prisvennlige luksushotell hvor du kan nyte spabehandlinger, utmerket mat og førsteklasses service.

Finn ditt perfekte luksushotell

Fra personaliserte hodeputer til 24-timers butlerservice; disse hotellene er perfekte for ferien som krever litt ekstra. Mange av dem er også kun for voksne, så om du skal skjemme bort hele familien er det lurt å sjekke om hotellet er åpent for gjester under 18 år.

Bestill din ferietur for to med eBeach.no – så får du mer ferie for pengene! Du har vel ikke gått glipp av at du kan velge å delbetale reisen din? Selvfølgelig har vi også andre luksushotell på forskjellige feriesteder. Hvis du ikke finner et hotell som passer deg, kan du alltids ta kontakt med oss på 80 01 49 51, så hjelper vi deg gjerne med å finne det perfekte hotellet for deg og din reise.

Luksushotell for familie

Det er vanskelig å velge riktig hotell for hele familien, spesielt når hvert familiemedlem ønsker forskjellige ting. Dette er da et luksuriøst alternativ kan være den perfekte løsningen - store bassengområder, spennende barneklubber, spafasiliteter for de voksne når barn leker i sistnevnte klubber og mange gourmetmåltider når det nærer seg tid for middag. Å bestille luksushotell betyr mindre bekymring for deg og dine og mer tid brukt for å virkelig slappe av og skape minner for livet.

Nedenfor har vi samlet våre beste valg for deg som vil på luksuriøs familieferie.

Luksushotell for par

Ingenting slår en ferie med partneren. Det er små saker som å gå hånd i hånd på stranden, tilbringe kvalitetstid sammen og slippe fra hverdagens rutine og bekymringer. Tenk deg å leve livet som i en romantisk film, du og din partner under en palme på stranden, dere snakker om tida som var, skåler med to glass med kald cava, dere har bare havet som bakgrunnsmusikk, bedre enn dette kan det ikke være … eller? Velg et av våre elegante hotell og forbered deg for å ha en uforglemmelig reise med din partner.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Puerto Rico, Gran Canaria

  • 7 ulike basseng
  • Spafasiliteter
  • Modern design
Antinea Suites and Spa

Kamari, Santorini

  • Spafasiliteter
  • Nær stranden
  • Nær sentrum
Almyra

Paphos, Kypros

  • Spafasiliteter
  • Evighetsbasseng
  • Modern design

Luksushotell for voksne

Hysj! Hørte du det? Det er lyden av absolutt avkopling. Ingen barneklubber, ingen barnebasseng, ingen løpende og skrikende barn. Bare du, ved bassenget med en drink i hånden. Høres det helt suverent ut? Da trenger du ikke lete rundt lenger – nedenfor har vi samlet noen av våre beste voksenhotell med fasiliteter som spa og barer som kan hjelpe deg med å koble av og glemme bort hverdagens bekymringer. Herlig!