Ialyssos, Rhodos

Dodeca Sea Resort (ex Forum Beach)

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 845 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Her bor gjestene i leiligheter langs stranden. I tillegg har hotellet tre basseng og et barnebasseng. Her er du garantert en perfekt sol og badeferie! For de som ønsker å kose seg serveres mat fra hele tre restauranter og gjestene har tilgang til hotellets spa.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand til flyplassen
Hotellet ligger 6,5 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting
Her bor dere i leiligheter med et separat soverom med dobbeltseng og et kombinert hverdagsrom/soverom. Rommene har også en kjøkkenkrok med kjøleskap slik at gjestene kan lage sin egen mat. Alle leiligheter har luftkondisjonering, satellitt-TV, telefon, safe og balkong eller terrasse.

Mat og drikke
Hotellet har en bufférestaurant og en mindre restaurant på stranden med tilhørende bar. Her kan dere bo med All Inclusive. Da inngår alle måltider, samt snacks og drikke frem til kl. 23.00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her har gjestene tilgang til tre badebasseng og et barnebasseng med mindre sklier som barna kan leke på. Barna kan også benytte seg av egen lekeplass og barneklubb. For eldre gjester har hotellet et spa hvor de kan nyte avslappende thalassoterapi, bade badstue eller trene.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett (mot avgift)
- Vaskeri
- Parkering

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.

Vis hotell og strender på kartet