Ialyssos, Rhodos

Dodeca Sea Resort (ex Forum Beach)

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 148 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor gjestene i leiligheter langs stranden. I tillegg har hotellet tre basseng og et barnebasseng med vannlekeplass. Her er du garantert en perfekt sol og badeferie! For de som ønsker å kose seg serveres mat fra hele tre restauranter og gjestene har tilgang til hotellets spa.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 100 meter fra stranden.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger 7 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Her bor dere i leiligheter med et separat soverom med dobbeltseng og et kombinert hverdagsrom/soverom. Rommene har også en kjøkkenkro med kjøleskap slik at gjestene kan lage sin egen mat. Alle leiligheter har luftkondisjonering, satellitt-TV, telefon, safe og balkong eller terrasse.

Mat og drikke

Hotellet har en bufférestaurant og en mindre restaurant på stranden med tilhørende bar. Her kan dere bo med All Inclusive. Da inngår alle måltider, samt snacks og drikke. Her finnes også to à la Carte-restauranter og en grillrestaurant. Hotellet har også fem barer, hvorav en er en strandbar åpen om sommeren.

Vennligst merk deg at restaurantene har kleskode. Badeklær, sportsklær og sandaler er ikke tillatt.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her har gjestene tilgang til tre badebasseng og et barnebasseng med mindre rutsjebaner som barna kan leke på. Barna kan også benytte seg av egen lekeplass og barneklubb. For eldre gjester har hotellet et spa hvor de kan nyte avslappende thalassoterapi, bade badstue eller trene.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett (mot avgift)

  • Vaskeri og renseri

  • Parkering

  • Safe

  • Bassenghåndklær

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.