Portugal

Reis på ferie til Portugal

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Portugal

Solmonte Apartments

Praia Da Rocha, Costa De Algarve, Portugal

Auramar Beach Resort

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Bayside Salgados

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Presidente

Portimao, Costa De Algarve, Portugal

Vilar do Golf

Quinta Do Lago, Costa De Algarve, Portugal

Monica Isabel Beach Club

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Zodiaco

Quarteira, Costa De Algarve, Portugal

Do Santo

Machico, Madeira, Portugal

Reid's Palace

Funchal, Madeira, Portugal

Luna Clube Brisamar

Alvor, Costa De Algarve, Portugal

Varandas de Albufeira

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Dom Pedro Lagos

Lagos, Costa De Algarve, Portugal

Interpass Vauhotel Apartamentos

Portimao, Costa De Algarve, Portugal

Cabanas Park Resort

Cabanas, Costa De Algarve, Portugal

Orquidea

Funchal, Madeira, Portugal

Madeira Regency Cliff

Funchal, Madeira, Portugal

Club Alvor Golf

Alvor, Costa De Algarve, Portugal

Luz Bay Club

Praia Da Luz, Costa De Algarve, Portugal

Jupiter Algarve Hotel

Praia Da Rocha, Costa De Algarve, Portugal

Dom Jose

Quarteira, Costa De Algarve, Portugal

Dorisol Florasol

Funchal, Madeira, Portugal

Silchoro Apartments

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Residence Golf

Vilamoura, Costa De Algarve, Portugal

Pestana Madeira Selection 4*

Funchal, Madeira, Portugal

Hotel Santa Eulalia Praia

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Lido Atlantico

Funchal, Madeira, Portugal

Oasis Beach

Praia Da Luz, Costa De Algarve, Portugal

Calheta Beach Hotel

Calheta, Madeira, Portugal

Salgados Dunas Suites

Albufeira, Costa De Algarve, Portugal

Vær

Portugal er et av de varmeste og tørreste land i Europa, så som helst du bestiller en billig ferie i Portugal du ganske mye garantert sol! I løpet av sommeren været er varmt og tørt med noen områder ser temperaturer så høye som 45 ° C. Nyter middelhavsklima, de ulike regioner i Portugal nyte forskjellige varianter av dette vakre været.

I de sørlige delene av landet, og Algarve -regionen spesielt, kan været bli veldig varmt. Vintrene er kjøligere, men fortsatt veldig mild. Den sørlige regionene er tørr med lite nedbør, mens områdene i nord i landet får en litt mer nedbør.

Nord-Portugal er litt kjøligere på grunn av høy stige over fjellene, så jo høyere du er kjøligere temperatur og høyere nedbør. Været ved kysten er varmt om sommeren og mildt om vinteren.

jan 14ºC
feb 15ºC
mar 17ºC
apr 19ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 26ºC
okt 22ºC
nov 17ºC
des 17ºC

Ting å gjøre

Portugal er et av de beste feriemål fordi det er jam fullpakket med ting å gjøre noe som vil passe everyones behov! Ta en titt på vår aktivitet guide nedenfor for å se nøyaktig hva en ferie i Portugal kan tilby!

Kultur

Hvis du liker historiske arkitektur, kan du ikke gå helt galt med en ferie i Portugal. Silves, nær byen Carvoeira er hjem til ruinene av et middelalderslott. Imens i Tavira finner du et fantastisk romersk bro og Misericordia kirke i sentrum av byen som dateres tilbake til 1541.

Portugal har en rik historie og kultur, spesielt når det kommer til religion. Landet vert for mange religiøse festivaler hele året, så du sannsynligvis oppleve et uansett hvilken tid på året du velger å dra på ferie til Portugal. Det finnes også ulike by messer der hele byen blir sammen for å feire. Monte Gordo for eksempel vertskap for i oktober Fair, har Faro de Senhora do Carmo Fester og Fair mens i Castro Marim kan du ta del i middelalderen dager. Landets rike historie er også tydelig i den fantastiske arkitekturen og mange historiske monumenter og ruiner.

Eventyr

Surfing, windsurfing og seiling er fantastisk aktiviteter i Portugal som vil legge til et lite eventyr til ferien! Benytte seg av de 500 kilometer lange kystlinje som Portugal tilbyr, bør mer ekspert surfere hodet til Lisboa som det gir mer utfordrende farvann enn i Algarve, hvor du finner Tamer hav. Du kan også nyte kano og kajakk langs Portugals elver, og vil finne massevis av utstyr leie sentre rundt for å hjelpe deg.

Portugal har en stolt rytter tradisjon og Lusitano hesten er verdensberømt. Fasiliteter inkluderer berømte rideskoler der eksperter kan finpusse sine dressur ferdigheter til stallen hvor mindre erfarne ryttere kan ta en hest ut for å nyte vakker natur og landskap at Portugal tilbyr.

Uteliv

Enten du liker natteliv avslappende og kjølt ut eller høyt og livlig, finner du det på ferie i Portugal. Of course, å spise ute er også en fin måte å nyte en kveld ute, og heldigvis Portugal er godt ivaretatt! Det er et fabelaktig utvalg av restauranter som tilbyr tradisjonell portugisisk mat og retter fra hele verden.

Hvis det er en stor kveld på byen du er ute etter, anbefaler vi Lagos . Marinaen er et travelt område med mange cocktail barer, restauranter og puber. Det er enormt populære blant turister og har en flott ferie atmosfære.

Den travle byen Vilamoura er kjent som en natt destinasjon. Head til marinaen og ta i severdighetene i den enorme yachtene fortøyd her før et kveldsmåltid i en av de mange stilige restaurantene.

Avslapping

Hovedattraksjonen som holder bringe folk tilbake på Portugal helligdager er den absolutt vakre strender. Det er mange å velge mellom på Algarve og vestlige kysten fra rolige avsidesliggende alkover til store livlige strender og tilbyr en rekke vannsporter å nyte eller bare lene deg tilbake og slappe av mens du soler deg på stranden! Head til Praia da Rocha eller Praia da Luz for noen av de beste strekninger av stranden i Algarve.

Bestill din ferie nå!

Vi gjør er ferie i Portugal rimelig. On the Beach har gjort ting enda enklere ved å tilby noen av de beste tilbudene rundt på ferie i hele regionen. Enten det er en avslappende pause du leter etter eller to uker med festing du er sikker på å finne det du ønsker - ikke å glemme fabelaktige strender, flotte attraksjoner og en rik kultur å starte opp.

Hvis du leter etter en ferie som har alt, men du ikke ønsker å få deg i rødt betale for det så sjekk ut på stranden, og du kan være jetting av til Portugal før du vet det!

Populære feriesteder

Algarve

Algarve

Se for deg nydelige strender, rolige sandfylte bukter, sjarmerende brosteinsbelagte landsbyer og fantastisk gjestfrihet. Det du ser for deg er Portuga…

Les mer