Våre familiefavoritter

En familie går på stranden på Mallorca

Når det nærmer seg tiden for å bestille årets familieferie, kan det lett bli stressende når det gjelder å velge et reisemål som passer for hele familien. Vi har derfor samlet våre mest populære og høyvurderte familiehoteller som passer for både barn og foreldre.

Enten du leter etter en avslappet eller aktiv ferie, her under finner du forslag for hotell med barnetilpassede aktiviteter, miniklubb og plaskevennlige bassenger. Mange av hotellene tilbyr også All Inclusive og kveldsunderholdning, så det blir lett å finne noe som passer enhver smak.

Familieferie - All Inclusive

All Inclusive-ferier kan ses på litt som den hellige gral av solferier. Når alt er inkludert, trenger du ikke å rote i lommene for mynter eller tenke på om du har vekslet nok euro. Iskrem til barna? Ja takk. En drink ved bassenget for deg? Absolutt. Underholdning og daglige aktiviteter? Hvorfor ikke! Ta en titt på våre mest populære hotell med All Inclusive nedenfor.

Billige ferier for hele familien

Enten du jobber heltid eller er hjemme med barna, fortjener du og familien din en skikkelig toppferie til en overkommelig pris. Hvis du vil dra i løpet av påske-, jule- eller sommerferien, er det lurt å bestille tidlig, men hvis du har små barn som ikke har begynt på skolen ennå, kan du se etter billige restplasser. Vi har mange rimelige hoteller med barneklubb, lekeplasser og mye mer - en billig familietur trenger ikke gå på bekostningen av moroa.

Familiehotell med badeland

Nesten ingenting slår en familieferie på et hotell som har et badeland rett utenfor døra - du kan begynne å teste vannskliene rett etter frokosten. For de som foretrekker å ta det roligere, tilbys ofte lazy-rivers og bølgebasseng der du kan chille og ha det godt i vannet. Nedenfor har vi plukket fram et par forslag for deg som er ute etter et hotell med badeland for hele familien.

Våre beste tips for en vellykket familieferie:

For å gjøre den etterlengtede ferien så god som mulig, har vi samlet noen tips.

  • Velg heller direktefly. Hvis du reiser med partneren din eller en venn, er det ikke noe problem med en mellomlanding, men med lett-trøtte småbarn kan denne mellomlandingen kjennes uendelig.
  • Planlegg riktig. Det er bra å ha en plan for dagen, men pass på at det ikke er et stramt program for dagen. La ting ta litt tid, tross alt handler ferien om å slappe av.
  • La barna delta og bestemme. Selv om du som foreldre har det siste ordet, er det bra å medbringe barna i planleggingen. Kanskje du presentere dem med et par forslag, og de kan velge dagsturen?
  • Matpakke og tilstrekkelig vann. Unngå sure miner ved å alltid ha med deg frukt, kjeks og andre ting som kan mette mellom måltidene. Husk også å hydrere ordentlig - det blir fort varmt i solen. Vann hjelper deg å regulere kroppstemperaturen, unngå vondt i hodet og bli mer konsentrert.
  • Plaster, bleier og andre nødvendigheter. Forsikre deg om at du pakker en liten pose med det vesentlige, så du er forberedt på det meste. Gnagsår for eksempel er noe som virkelig kan trekke humøret ned. Ørepirker finner man også ikke på de fleste hotell, så det er bra å ta et par også.
  • Pauseunderholdning. Etter å ha løpt og spilt på stranden kan det være fint å slappe av en stund i skyggen. Pakk med kortstokk, en iPad eller noe annet som holder de små opptatt, slik at du kan lese sommerkrimen i fred og ro.

Familiehotell på Mallorca

Mallorca for norske familier har lenge vært et attraktivt reisemål takket være vakre strender, gjestfrihet, kulturelle opplevelser, severdigheter og et stort utvalg av aktiviteter for både store og små. De fins flere familieorienterte hotell på Mallorca som tilbyr et sikkert og komfortabelt miljø. Her fins det alt, fra hotell med sine egne badeland til luksuriøse familievennlige hotell. Uansett om du vil ha All Inclusive eller du vil heller planlegge dine egne måltider, her fins det noe som kan passe til enhver smak.

Familiehotell i Hellas

I Hellas kan du alltid forvente å finne fengende historier fra gamle dager, fascinerende og elegant arkitektur og lekker mat, men her kommer man over mye moro også for de yngre. Hva er vel bedre enn en utflukt til ekte piratskip eller en hel dag med lek på noen av de førsteklasse strendene? Ta en titt på noen av våre utvalgte familiehotell i Hellas og ta deg en skritt nærmere de idylliske greske strendene.

Familiehotell i Spania

Med Costa Brava i nord og Costa del Sol i sør, er den spanske østkysten det ideelle reisemålet for familier. Hotellene i Spania er kjente som spesialister på komfort, og det spiller ikke noen rolle om du foretrekker å slappe av i hotellområdet hele dagen eller om du ønsker å ta familien på spennende utflukter, en ting er sikkert: Du vil aldri ha det kjedelig her.

Familiehotell i Tyrkia

Tyrkia er et flott reisemål for familier og en klar sommerfavoritt for europeiske turister fra lenge siden. Det er lett å bli forelsket i landets strender som strekker seg på flere kilometer, det turkise vannet, de spennende klippene, den deilige maten og den fengende kulturen. En soloppgang her er et minne for livet og noe familien snart ikke vil glemme. I Tyrkia kan man finne mange luksuriøse All Inclusive-resorter for en god pris som har alt man kan ønske seg av fasiliteter.

Andre ferietips...