Hotell med badeland – barnas førstevalg

Bilde av et hotell med vannpark på Rhodos.

Det er flere grunner til å velge et hotell med badeland. Basseng er fantastiske, men ærlig talt - de fleste av hotellene har allerede basseng, så hvorfor ikke sprite opp ferien med litt ekstra glede og latter? La all støy og stress vær hjemme og kjenn deg som en unge igjen når du rusher ned vannrutsjebanen i lynfart.

Hotell med badeland er barnas favoritt. Å våkne opp på et hotell fullt av spennende vannrutsjebaner utenfor dørene er perfekt for alle badeelskere - barn og voksne. De fleste hotell har også flere basseng, forskjellige rutsjebaner som passer våghalsene, og noen som er passelige for de aller minste.

Hotell med badeland

Hotell med badeland finner man på de fleste reisemål uansett om man har lyst å ta en kortere eller litt lengre flytur. Sommeren er den perfekte sesongen for å besøke vannparker rundt hele Europa, og rundt Middelhavet finner du noen av de beste hotellene som har sine egne badeland eller hotell der inngangen til større aquaparker er allerede inkludert i prisen. Nedenfor har vi samlet noen av våre favoritthotell som sikkert vil falle i smak hos din familie!

Hotell med badeland på kort flytid

Det er mange grunner til å ønske å forbli hjemme enten på grunn av flytiden, prisen eller smak. Uansett grunn er det aldeles poengløs å gå glipp av moroa. Vi har førsteklasses hotell med egne badeland over hele Europa, for eksempel den ikoniske Sol Katmandu-parkenMallorca som bare venter på deg å sjekke inn.

Når temperaturen klatrer opp om sommeren i Europa, er et badelandhotell den perfekte måten å unngå de varmeste dagene med stil, uten å måtte planlegge mange utflukter. Nå, etter du har innsett at dette blir faktisk fantastisk er det bare å sjekke ut de beste tilbudene våre på hoteller med badeland nedenfor og sikre deg en sommer full av latter og gode minner.

Hotell med badeland som er lengre bort

Vil du føle deg som en unge igjen? Hva med å gjøre noe som er gøy denne sommeren og teste vannrutsjebanen selv. I Tyrkia finner man flere luksushotell til rimelige priser, og de fleste har enorme badeland.

Hotell i nærheten av store badeland

Har vi fristet deg å velge et hotell med badeland nå? Vi tilbyr mange hotell som er i nærheten av noen av Europas største vannparker - perfekt for deg som heller vil ta en dagstur med vannlek, adrenalin og våte ritt.

Siam ParkTenerife er en av Europas mest besøkte badeland. Parken har et thailandsk tema med omtenkte elementer og omgivelser, og har plass der man kan både slappe av og delta i ulike aktiviteter. Prøv en av de mange spennende vannskliene, eller slapp av i det roligere bølgebassenget. Hvis du tror du har hatt nok av vannrelaterte aktiviteter for dagen, kan du spasere sakte gjennom det blomsterfylte grøntområdet og nytt en is. Hvis du bor på Laguna Park II er du bare på en femminutters biltur til parken.

I Benidorm, som ligger på den spanske Costa Blanca-kysten finner vi det familievennlige badelandet Aqualandia. Her er det over 20 vannsklier for både store og små. Aqualandia har til og med en av Europas bratteste vannrutsjebaner! Et godt tips for overnatting er Dynastic Hotel, som ligger en ti minutters kjøretur unna.

Faliraki Water Park er et av de største badelandene i Europa og befinner seg på den vakre greske øya Rhodos. Parken tilbyr alt fra stille bølgebassenger til raske vannsklier som 'Kamikaze Slide' eller 'Twister' for våghalsene. Evita Sun Resort er et rimelig hotell i nærheten.

Hotell med badeland på Mallorca

Fra temaresorten Sol Katmandu til hotell som tilbyr deilig All Inclusive er det ikke en stor overraskelse at Mallorca topper listen av eventyrfylte destinasjoner for de som elsker hotell med badeland.

Hotell med badeland i Tyrkia

Omfavn ditt indre barn og vekk opp din morsomme side på et av våre utvalgte hotell med vannparker i Tyrkia.

Hotell med badeland i Spania

De spanske områdene Costa Blanca , Costa del Sol og Costa Brava har et stort utvalg av vannparker, slik at du ikke trenger å planlegge hele ukens utflukter, men heller nyte eventyrbadelandet og de raske vannskliene.

Andre reisetips…