Reiser til Lindos

Reis på ferie til Lindos

Les mer

Det er ikke rart Rhodes tiltrekker seg flere besøkende enn noen annen gresk Island vurderer fantastiske stedene den har å tilby, og Lindos er intet unntak. Ligger på østkysten av øya rundt 45 kilometer fra Rhodos by, er Lindos en solrik og sjarmerende sted som er hjemstedet til mange av Rhodos 'viktigste antikke severdighetene, som igjen sikrer at det er ekstremt populært.

Bortsett fra bukten, som kurver rundt i en hesteskoform, vil besøkende bli imponert av den fotogene natur i byen, som ligger ved foten av den berømte akropolis. Du vil finne klynger av antikverte boliger ligger på åsene mellom scattere av diverse ruiner i byen, som stadig trekker besøkende til å stoppe og se. Nattelivet er mindre opptatt enn sine østkysten nabo Faliraki , som kan ta familier, men det har en karakter og historie til rivaliserende hvor som helst, noe som er grunnen til at det er klassifisert som et UNESCO World Heritage Sight. Med lyssky taket barer, et blomstrende strand og mye å se, er Lindos et flott sted for din ferie til Rhodos !

Vis reisemål på kartet

Vær

Besøkende til Lindos er garantert å gå hjem med en brunfarge som byen får rikelig med solskinn hele året, med nesten ingen nedbør og lite vind, så hetebølger kan være veldig varmt faktisk. Temperaturer gjennomsnitt om lag 30 ° Celsius fra juni til september, som er de mest populære månedene å besøke for mange turister. Kveldene også er varmt og behagelig, ideelt for utendørs å spise og spaserturer langs promenaden.

Temperaturen i Lindos begynner selv å få relativt varmt i april, når den når rundt 18 ° Celsius. Rundt denne tiden var byen vil bli lun og mye kjøligere, noe som er gode nyheter hvis du ikke planlegger å dra ut i sommermånedene, fordi du fortsatt er sikret godt vær. Det er også flott hvis du ikke er for mye av en sol elsker, som byen er ganske kupert å gå (spesielt opp til Akropolis), vil så kjøligere temperatur definitivt hjelpe ut!

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Med et slikt fantastisk landskap, er det lett å se hvorfor turister flokker tilbake i tusentall hvert år på ferie til Lindos. Fordi byen er gågaten vil du være i stand til å stoppe opp og nyte utsikten stadig. Når man kommer inn til Lindos, utsikten av den gamle akropolis truende over byen nedenfor er et imponerende skue som vil bo hos deg for alltid. Mens selve byen er kupert og noen kan være sliten over å måtte gå rundt hele dagen, gir den rikelig med mosjon, og mangelen på biler vil være en stor bonus for de med barn.

Den svingete gatene er smale og sjarmerende, med drue ranker dekker gammeldags bygninger for å skjerme folk fra solen. Krysser byen er en fantastisk opplevelse, med synet av ruinene sammen med moderne bygninger danner en virkelig forbløffende landskapet. Utenfor byen jorden er steinete og ristet, og enda vanskeligere å gå. Hvis du ønsker å dra utenfor byen kan det være best å gå om kvelden når det kjøligere, og fra hvor du vil kunne se solen gå ned over Akropolis med et enormt blått hav i bakgrunnen - ideelt for par.

Ting å gjøre

Som en World Heritage Sight, inneholder Lindos mange spektakulære arkeologiske ruiner og vakker utsikt. Imidlertid er den mest populære attraksjonen i byen utvilsomt Akropolis, som ligger 300 meter høy, men heldigvis kan du få et esel tur til toppen selv - vel verdt det hvis du har barn. Etter hvert som du kommer opp vil du se ruinene av middelalderens vegger, mens acropolis selv har den doriske tempel Athene Lindia og Propyleene av Sanctuary, som dateres tilbake til rundt 300 f.Kr. og 4. århundre f.Kr. hhv. Bortsett fra den utrolige synet av disse eldgamle ruiner, vil du bli belønnet for å gå opp til Akropolis med utsikt over den fantastiske blå havet.

Den eneste måten å komme rundt byen er å vandre som det ikke er noen biler i Lindos, men hvis føttene har fått nok, vil det beste stedet å slappe være Saint Pallas stranden, som er et vakkert fredelig menneskeskapt strand som mottar færre turister enn hoved strand. Denne stranden er en uendelig mye mer avslappet skjulte skatter, med solsenger for utleie. Som du legger igjen vil du kunne se den imponerende St Pauls Chapel, hvor mange bryllup tradisjonelt holdes, som vil gi et herlig innblikk i lokal kultur.

Uteliv

Diskoteker og hoteller er oftere plassert i utkanten av Lindos, så hvis du leter etter sentralisert barer og underholdning kan det være best å spørre hotell i Lindos å gi en taxi til sentrum, hvor du finner et utvalg av flotte barer og en livlig atmosfære.

En av Lindos 'mest sjarmerende trekk er dens tilstedeværelse av taket og en terrasse barer, som er en rolig og avslappet måte å tilbringe kvelden. Prøv Kapteinens hus, som du finner ved å gå forbi Museum Bar og følge skiltene til akropolis, det blir travelt, men det er fortsatt et sted hvor du kan sitte og se på folk i fred. Drinker og mat er som regel alltid ganske rimelig også, med fantastiske fiskeretter en lokal spesialitet.

Bestill din ferie nå!

Lindos er det ideelle valget for din Rhodos ferie. Med en perfekt strand for avslapping, fantastisk mat og drikke, og en rekke gamle severdigheter, er Lindos en allsidig sted som virkelig vil gi deg en rekke av minner, enten gammel eller ung.

Bestill flybilletter og hotell nå med On The Beach! Med våre enkle booking-system, finner du et røverkjøp på et blunk!