Reiser til Ixia

Reis på ferie til Ixia

Les mer

Hvis du søker etter en ferie i Hellas , men er på utkikk utover de velkjente feriestedene Rhodos by eller Faliraki , landsbyen Ixia er et fantastisk alternativ. Ligger på nordvestkysten, er det et enormt populære med hensikt utviklet ferie sted for turister, men det er fortsatt skiller seg fra den bedre kjente steder selv på grunn av sin bemerkelsesverdige atmosfæren. Ixia er merkbart laid back, noe som gjør det til et ideelt ferie valget for familier eller eldre besøkende ønsker å komme bort fra alt. Det er ikke mange 24-timers nattklubber i Ixia, men også unge party-dyr vil bli lykkelig, Rhodos by ligger bare 5 kilometer unna, og når de vurderer vann-sports på tilbud, og den gode underholdning som tilbys av mange hoteller, dets sikker på at ingen vil være kort for underholdning. Enten ung eller gammel, på jakt etter spenning er avslappende, vil Ixia sikre en god tid for alle.

Vis reisemål på kartet

Vær

Avid Søn søkere vil være lykkelig som som de fleste andre byer på Rhodos, nyter Ixia en god temperatur i sommermånedene, med de hotteste være juli og august. Imidlertid vil de som ikke liker ekstrem varme velkomst Ixia er nesten konstant sommer bris, som feier inn fra nordvest. Dette har effekten av å motvirke varmen, og så kjøle ned temperaturen til en median på rundt 22 eller 23 °, slik at alle kan holde kjølig - og likevel få som bronzed brunfarge! På kvelden skjønt, vil svalende være mer tydelig, men du trenger fortsatt bare ha en t-skjorte når du går ut.

De fleste hotellene i Rhodos har svømmebasseng, så for dem feriere med barn, eller for svake svømmere, bruk av fasilitetene på hotellet ditt kan være tilrådelig i løpet besøker stranden, da vinden kan få havet ganske grov.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Å være Ixia mest kjente funksjonen, er stranden aldri langt unna. En skinnende ren og hygienisk stranden går hele lengden av byen, med flott turkise vannet. Se nøye over vannet, og du vil kunne skimte fjellene i nærheten Tyrkia .

I byen, er landskapet veldig kosmopolitiske og palatial; en titt gis av de mange luksuriøse hoteller og eiendommer Ixia er hjem til. Dette er ikke å si at Ixia er uten tradisjon skjønt, snarere tvert imot. Selv downtown, er Ixia foret med klynger av vakre trær og fauna, mens utenfor byen vil du kunne se flekker av land med appelsintrær og husdyr. Med muskuløs fjell truende rundt Ixia, vil du aldri være kort av en fantastisk utsikt.

Ting å gjøre

Den fantastiske sandstranden er Ixia mest ettertraktede funksjon, og vannsport fanatikere trekkes til den i tusentall. Para glid og windsurfing er svært populære aktiviteter, så forvent å se havet strødd med spenningssøkende, men hvis du er tilbøyelig til en mindre anstrengende aktivitet, er en tur i en båt eller en jolle et godt valg.

Hvis du har hatt nok av vannsport, prøv å besøke de fantastiske Rodos Palace Hotel - et av mange luksuriøse hotellene i Ixia. Når du er der, vil du kunne smake på herlighetene av en badstue og massør for en virkelig overbærende ferieopplevelse! Attraksjonene i Rhodos by, inkludert en av de syv underverker of the World, er også bare et kort stykke unna!

Kultur

Som Rhodos by, er Ixia et sted med en fantastisk historie, så elskere av gresk historie vil være fornøyd. For de mest informative og engasjerende severdigheter, hode til Lalysos, som er et svært viktig arkeologisk området. Når du er der, vil du kunne se de fantastiske ruinene av templet av Zevs og Athena Poliada - et syn som er sikker på å opphisse unge og gamle sinn alike.

I likhet med andre landsbyer i Rhodes Island, feirer Ixia en stor mengde religiøse festivaler i løpet av året, den mest populære av disse er påske i april. Hvis du planlegger å gå til Ixia i august selv, sørg for å delta i over toppen og stemningsfull feiring for jomfru Maria. Tar plass på den 15., vil den viktigste stret være overfylt med masse folk, mat og musikk, mens et ikon av Jomfru er paraderte ned hovedveien. Det legges vekt på jovialitet og gaity, så gjerne bli med!

Uteliv

For yngre mennesker vil fasilitetene til et større sted som Rhodes Town kanskje gi et mer livlig kveld ute, men det er ikke å si at Ixia ikke har sjarm av sine egne. De fleste hotellene vil gi en flott kveld med underholdning, men hvis du føler for å dra ut, er sentrum av byen utvilsomt det beste stedet å gå. Der vil du finne tavernaer og restauranter som gir svært god gresk mat og musikk. Det er også lurt å ta en tur ned ved solnedgang - mens solen går ned fra himmelen og Ixia blir mørkt, vil det restauranter og barer slå på lysene og lyser opp hele gaten, noe som gir en virkelig blendende syn.

Bestill din ferie nå!

Hvis du leter etter en alternativ ferie på Rhodos, er Ixia den ideelle beliggenhet. Som en moderne by vil du elske den fantastiske hotellene, mens aktivitetene som tilbys er sikker på å holde alle opptatt. Familie, par eller venner-Ixia tilfredsstiller alle. Med On The Beach praktisk leve booking system kan du finne prute fly og hotell akkurat nå!