Sommerferie 2021

Utsikt over en strand på Mallorca

Garantert sol med eBeach.no

Hvorfor ikke bestille sommerferien din allerede nå? Om du bestiller i god tid kan du velge blant de flyavgangene som passer deg best, og sikre deg favoritthotellet ditt. Dersom du liker å bestille i siste minuttet så har vi masse gode tilbud for deg også. Uansett hvor tidlig eller sent du vil bestille din sommerferie til syden så har vi noe som passer deg.

Vi tilbyr mange reisemål rundt Middelhavet, uansett om du foretrekker klassikeren Mallorca, familiefavoritten Rhodos eller sjarmerende Malta. Her har vi samlet noen av de mest populære hotellene for både familier, par og vennegjenger.

Populære familiehotell i sommer

Sommertiden er den beste for de små å skape minner for livet fylt av lek på stranda og bading i havet. For de voksne tilbyr sommeren kvalitetstid med familien i deilig vær der de kan forlate hverdagsstressen og virkelig koble av. Vi på eBeach.no vet hvordan å levere en fantastisk ferie til syden for deg og din familie. Her finner du noen av våre absolutte familiefavoritter. Mange av våre mest populære familiehotell tilbyr All Inclusive - mer behagelig får du det ikke.

Dersom du vil ta en pause fra solstolene og gi barna en uforglemmelig opplevelse så er en tur til badelandet obligatorisk. Er det et badeland eller aquapark? Kanskje aqualand eller vannpark? Uansett hvordan man kaller det så har vi mange hotell med digre vannskier som tilbyr en hel dag fylt av latter og gode øyeblikk for hele familien. Du kan til og med filtrere for hotell med badelandnår du søker for din ferie til syden på eBeach.no. Vil du få litt inspirasjon, så kan du se vår aller beste hotell med badeland.

Rimelige hotell for din sydenferie

Det skal ikke koste skjorta å få seg litt sol og varme i syden. Rundt Middelhavet fins det mange reisemål som har garantert sol og bad, og samtidig med det er desnille mot budsjettet. All-Inclusive passer perfekte for dere som vil unngå ekstra kostnader, mens selvhushold er det beste valget dersom du vil lage selv akkurat den maten du vil ha.

For å spare penger er det oftest en god idé å bestille sommerferien så tidlig så mulig – jo nærmere avreisedatoen jo dyrere reisen er. Ikke ta lommeboken på en slanketur, men bestill en ferie som er billig og bra. Du kan enkelt sortere resultatene på vår hjemmeside for å finne en reise som passer akkurat deg.

Luksusferie

Når man begynner å planlegge sin sommerferie er det mange som vil legge til litt ekstra og dermed få en luksuriøs opplevelse utover den vanlig og kanskje med tanken å ha det litt bedre enn man har det hjemme. Når man bare har så også uker ferie er det ikke uvanlig å ønske seg litt høyere kvalitet og velge noe spesielt til seg selv og de man reise med. Nedenfor har vi samlet noen av våre mest luksuriøse hotell, som garanterer en sommerferie med gullkant. Her tilbys det førsteklasse service, enestående fasiliteter, gastronomiske opplevelser av høy kvalitet, avslappende SPA-prosedyrer, fortreffelige restauranter og et underholdningsprogram av verdensklasse. Sjekk inn og koble bort fra virkeligheten for uke, to eller mer.

Sommerferie med All Inclusive

De fleste av oss har bare en ferie per år, så hvorfor ikke unne deg litt ekstra på din neste sydenferie? All Inclusive er den perfekte muligheten å knaske på favorittmaten og prøve noe nytt man kanskje ikke kommer over så ofte. Med All Inclusive får man til og med snacks og drikker som for eksempel en forfriskende iskrem eller et kaldt øl og mye mer, uten å behøve ta fram lommeboken og betale ytterligere. Her nedenfor finner du noen av våre sommerfavoritter som tilbyr All Inclusive.

Vil du se på flere av våre All Inclusive-hotell? Du kan sjekke flere tilbud for All Inclusive her.

Ferie for voksne

For deg som reiser uten barn kan det være herlig å slippe bråk og stress. Våre mest populære voksenhotell i sommer passer utmerket for deg som reiser med din partner, venn eller med hele vennegjengen. Mange av våre utvalgte hotell kun for voksne har en avslappet atmosfære med herlige poolområder, elegante barer og à la carte-restauranter. Uansett av typen ferie du er ute etter, med eBeach.no så finner du noe som passer for alle.

Andre ferietips...