Reiser til Puerto Banus

Reis på ferie til Puerto Banus

Les mer

Lokalt kjent som 'The Port', er Puerto Banus en av de mest eksklusive feriestedene i helheten av Costa del Sol. En kort avstand unna glamour Marbella, er det sentrale punktet i Puerto Banus marinaen. Utstyrt med båtplasser for 915 båter, herunder at av kongen av Saudi-Arabia, er Puerto Banus populært med kjendis jet set og super rik.

Beyond the marina, byr området mange eksklusive nattklubber, restauranter og shoppingområder. Mange designermerker har detaljhandel lokaler her, så kundene vil nyte det brede utvalget av utsalgssteder på tilbudet. Bare tre timer fra Storbritannia, Puerto Banus besøkende vurderer ferie til Spania en bit av den høye liv!

Vis reisemål på kartet

Vær

Puerto Banus opplever et mildt klima året rundt med topper på 28 ° Celsius om sommeren, perfekt for å slappe av ved siden av den vakre asurblå vannet i marinaen, eller noen utendørsbespisning på en av de utmerkede restauranter i området. Den store vær gjør Puerto Banus ferie ideelt når som helst på året, enten du kommer med familien eller for en romantisk ferie unna!

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Ting å gjøre

Den vakkert utstyrte marinaen fortsatt populær blant besøkende og er midtpunkt for ferie i Puerto Banus. Imidlertid er de med en smak for shopping like godt ivaretatt med El Corte Ingles varehus og Marina Banus kompleks som tilbyr et bredt utvalg av designer merker som Jimmy Choo, Gucci og Louis Vuitton.

Strendene i Puerto Banus er berømt i hele Spania som en ledende hangout i sommerhalvåret. Strendene er rene, med gyllen sand og befolket av glamorøse mennesker - Doña ... Â t glem designer bikini! Nikki Beach, Mistral Beach og Soul Beach er konsekvent populært, mange spiller vertskap for all-night beach parties organisert av lokale arrangører KinkyMalinki og Sintilatte.

Kultur

Som et relativt nytt feriested, har Puerto Banus bare vært åpen for mainstream turisme for rundt ti år, og som sådan atmosfæren er mest definitivt moderne chic. Mange turister gjør sine ferier til Puerto Banus er ekstremt velstående individer og familier, hovedsakelig fra Nord-Europa, inkludert Storbritannia. Ikke bli overrasket over å se paparazzi på halen av en fotballspiller eller popstjerne!

Uteliv

Tilby Puerto Banus ferie en myriade av steder å spise, drikke og dans, hvorav mange er ganske dyrt gitt eksklusive karakter av feriestedet. Enkelte barer er mer populært med feriegjester, som Sinatra s Bar, alt til den trendy Pangea restauranten. The Port natteliv scene er helt snarere sofistikert, tror trendy cocktail og vinbarer med smakfull innredning i motsetning til happy hour.

Men gitt den rikdom av sine innbyggere og mange av sine besøkende, mange klubber tilbyr raucously dekadent hele natten partier med mange fortsetter til soloppgang, så hvis du liker å danse hele natten, vil du ha en flott tid! Ikke glem at Marbella er også en fest hot spot og ligger bare noen minutter unna!

Hvis du noen gang får lei av glitter og glamour i Puerto Banus ferie kan du ta turen til mindre og Tamer feriestedet Guadalmina for en mer avslappet kveld på byen.

Bestill din ferie nå!

Puerto Banus helligdager var regionens best bevarte hemmelighet inntil for få år siden, har vokst fra en liten fiskehavn og marina til en eksklusiv, glamorøse internasjonalt feriested. Tilbyr enestående strender, vakre omgivelser og glitter og glamour nærliggende Marbella, har Puerto Banus vokst til å bli en topp Costa del Sol destinasjon.

On The Beach har utrolige tilbud på fly og overnatting til dette flotte feriestedet, så bestill nå og smak den høye liv i Puerto Banus!