Hold deg aktiv med en treningsferie!

Treningsreise

Trening sies å være den beste type terapi, og for mange er den også den mest effektive måten å slappe av og koble seg bort fra hverdagens bekymringer. For den helsebevisste og aktive reisende kan hotellets treningsfasiliteter være det som gjør ferien til en suksess. Hos eBeach tror vi at den perfekte reisen har en bra balanse mellom treningsmuligheter og avslappingsfasiliteter, som spa og treningssenter.

Etter en tung treningsøkt er det kanskje tur for en avslappende massasje eller bare å skifte til badetøyet og hoppe inni bassenget. Det er viktig å huske at å leve sunt handler også om å spise sunt og ikke minst jevnlig, så sløyf ikke frokosten. Hotellene har oftest ulike måltidsalternativ og det er bare å velge blant de rettene som passer ditt kosthold best etter treningen.

Under finner du en liste ulike hotell på mange av våre populære reisemål. Uansett om du reiser med familien eller uten barn så blir ferien bedre med noen aktiviteter. Fyll på vannflasken og fortsett å lese for å se våre beste tilbud og tips for din neste treningsreise.

Familievennlig

Liker du å trene? Eller kanskje dra på morsomme utflukter? I slike tilfeller er en treningstur perfekt for deg. Ta en titt på hotellene nedenfor - de fleste av dem har sportssentre med tennis- badminton- og volleyballbaner, så vel som utfluktsdisker og fasiliteter for barn som lekeplasser og barneklubber. Hvis du reiser i gruppe med andre eller bare ønsker å dra på en utflukt uten barna, kan du la barna leke på hotellets barneklubber der de garantert kommer til å ha det gøy.

Reiser dere uten barn?

Det fins knapt noe som er bedre enn å holde seg selv aktiv på ferien. Dersom du reiser uten barn, så blir det ekstra koselig å velge et hotell som har lite roligere omgivelser for å kunne slappe av ordentlig etter en hel dag på gang. Nedenfor finner dere et par av våre hotell som har de nødvendige fasilitetene for en treningsreise, men samtidig med det har en litt mer voksen atmosfære. Flere av hotellene nedenfor tilbyr en mengde av ulike aktiviteter hvis du vil holde deg aktiv uten å forlate selve hotellet.

Vannsportsreiser

Vindsurfing i Kroatia, dykking på Kanariøyene eller kajakkpadling i Hellas... Er du like glad i vannsport som vi er? Enten du leter etter et billig hotell for å utøve favorittidretten din eller et All Inclusive-hotell der hele familien kan prøve noe nytt, har vi noe for deg.

Europa er hjem til mange steder som er ideelle for utøvelse av forskjellige typer vannsport som seiling, padling, roing eller dykking. Nedenfor viser vi noen av våre favorittdestinasjoner for vannsport slik at det blir litt lettere for deg å velge noe passende.

Treningsreiser om vinteren

Når kulda tar tak i landet vårt, er det å kunne trene ute det de sportsinteresserte savner mest - å løpe på en tredemølle mot en vegg kan ikke sammenlignes med det å ta en tur i naturen og kjenne vinden stryke håret ditt. Den beste løsningen slike situasjoner blir å bestille en tur til varmere breddegrader, og bytte tredemølla med stranden og den iskalde dusjen med havets lunkne vann. Nedenfor har vi samlet tre hotell på destinasjoner der du er garantert å ha fint vær selv om det er vinter hjemme, og hvor du kan kombinere treningen med svømming i havet, god mat og velfortjent avslapning.

Treningsreise med All Inclusive

Hvis du er aktiv og trener i ferien, er selvfølgelig et balansert og næringsrikt kosthold viktig. Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne det man bør spisse i ferien, ikke minst når det gjelder å finne restauranter som serverer maten du leter etter - hvis du i hele tatt har energien å lete etter spisesteder etter en dag full av aktiviteter. Et godt alternativ kan være å bestille et hotell med All Inclusive, der matutvalget er bredt og tilgjengelig gjennom hele dagen. Hotellbuffeene har noe som tilfredsstiller enhver smak - kjøttboller, salater, pannekaker osv., og du kan spise så mye og så ofte du vil.

Krever muskelbyggingdietten din at du spisser syv ganger per dag? Null stress! Med All Inclusive kan du vanligvis spise døgnet rundt. Eller følger du i stedet en 5: 2-diett? Da kan du trygt hoppe over frokosten og i stedet fylle kroppen opp med energien og ernæringen den trenger under lunsjen og middagen. Reiser du med barn, er All Inclusive også et godt valg. Buffeene tilbyr varierte måltider, og du trenger ikke velge den samme retten hver dag.

Golfreiser

En av de mest populære feriesportene er visselig golf, og heldigvis har vi nok av golfhoteller - dvs. hotell med egne golfbaner, eller i nærheten av fantastiske baner. Nedenfor er tre av våre mest populære golfhoteller.

Andre ferietips...