Reiser til Antalya

Reis på ferie til Antalya

Les mer

Sol og bad på vakre strender, herlig tyrkisk kultur og mange severdigheter gjør Antalya til et ypperlig valg for årets sydenferie.

Hit reiser solturister både for avslappende og aktive ferier. For barnefamilier finnes massevis av familievennlige hotell og når man vil dra på utflukt kan man reise til Beach Park – her finner du badelandet Aqualand og akvariet Dolphin Land! Om man er ute etter mer historisk sightseeing kan man dra til gamlebyen hvor man blant annet finner det gamle monumentet Hadrian-porten. Det store markedet er også verdt et besøk under en ferie til Antalya.

Antalya passer perfekt både for en avslappende familieferie, så vel som en partyferie i solen med venner. eBeach.no kan anbefale den perfekte beliggenheten akkurat for deg!

Vi har alt fra hotell med All Inclusive til leilighetshotell med selvhushold og selvsagt billige flyvninger til Antalya. Er det kanskje en billig sydenferie for hele familien du leter etter? Eller kanskje en romantisk ferie på tomannshånd? Bestill med eBeach.no for en prisgunstig ferie som passer ditt budsjett!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Antalya

Vær

Antalya har varme somre og dagstemperaturen er høyest i juli og august da den stiger mot 28 grader. Temperaturen begynner å stige allerede i slutten av april og holder seg fram til langt inn i oktober – perfekt hvis man vil reise utenfor høysesong.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Bestill din ferie nå!

Bestill din solferie til Antalya allerede i dag! Vi er eksperter på sol- og strandferier og tilbyr gode priser på både fly og hotell. Du får en minnerik reise – uten at det trenger å koste alt for mye.

Populære feriesteder

Alanya

Alanya

Mange norske turister reiser til Alanya på sydenferie hvert år, for å nyte sol og bad, mat og et sprudlende uteliv. Rundt havnen finnes massevis av ba…

Les mer

Belek

Belek

Ferier til Belek er blant Tyrkias fineste for selve nivået av lokale fasiliteter, sport, dekorative severdigheter og dyreliv på tilbudet. Hvis du ønsk…

Les mer

Kemer

Kemer

Hvis du er ute etter sol og sjø på Tyrkia ferien , ser ikke lenger enn det rolige Middelhavet kysten av Kemer. Ferier til Kemer primært bety fred og r…

Les mer

Side

Side

Side er en av Tyrkias mest populære feriebyer og lokker turister år etter år. Her finnes langstrakte sandstrender – så her får du garantert en ferie m…

Les mer