St Georges, St Julians

The St. Georges Park Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1176 vurderinger

Les mer om hotellet

**Vennligst merk deg at hotellet noterer kortdetaljer til alle som bestiller rom på hotellet. For gjester som ikke har kort, så vil et depositum på 50 euro etterspørres ved innsjekking. Alle kortdetaljer vil bli lagret i opptil en måned etter oppholdet og deretter kastet. **

Oversikt

St. George Park Hotel er ett enkelt og noe slitt budsjetthotell, men med en bra beliggenhet nær strand og sentrum. Hotellet har også nylig fått ny ledelse. Hotellet ligger midt i Paceville, ett av Maltas mest populære nattlivstrøk, og bare en kort spasertur fra den vesle sandstranden i St George`s Bay. Dette hotellet passer deg som er ute etter et billig og enkelt hotellet i nærheten av St. Julians natteliv og klubber. Hotellets budsjettvennlighet gjør det et populært hotell for ungdommer som reiser i grupper, noe som kan medføre støy under høysesongen. Dette hotellet anbefales derfor ikke til barnefamilier.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 300 meter fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 11 km fra Malta International Airport.

Overnatting

Alle rom og leiligheter har bad, telefon, TV, radio, safe, balkong eller terrasse. Bestiller du studio eller to-romsleilighet finnes også en kjøkkenkro, ett kjøleskap samt mulighet til å brygge te og kaffe.

Mat og drikke

På Hotellet finnes en bufférestaurant, pizzeria og en snackbar. St. George Park har også en nyåpnet italiensk restaurant på hotellområdet hvor man kan spise lunsj og middag.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har to utendørsbasseng, hvorav ett har et eget område for barn. Det finnes også en snackbar hvor du kan finne småretter og snacks om du skulle bli sulten ved bassenget. Du er nær underholdning, restauranter og butikker i området.

Øvrige tjenester

- Døgnåpen resepsjon - Vaskeri - Parkering - Valutaveksling - Internett - Klimaanlegg til leie Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.