Reiser til Faliraki

Reis på ferie til Faliraki

Les mer

Ligger på den nordøstlige kysten av Dodekanesene øya Rhodos, er Faliraki en av de mest populære badebyene i Europa. En del av kommune Kallithea, var det en gang en liten fiskerlandsby. Men rikelig med sol, fantastiske barer og storslått natur har sett den forvandlet til en av Europas fremste alpinanlegg, gjør det til et ideelt valg for de som leter etter Hellas ferie !

Det er dog en myte at bare de unge kan nyte Faliraki ferier, som byen har mange attraksjoner å underholde alle aldre. Enten du ønsker å parti eller slappe av, en ferie på Rhodos vil holde alle glade.

Vis reisemål på kartet

Vær

Sun-tilbedere skal være lykkelig som Rhodes nyter fantastisk temperaturer hele året, men de varmeste månedene er juni, juli og august. Temperaturer da gjennomsnittlig rundt 25 ° Celsius, så pass på å huske solkrem!

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Faliraki er stolt av sin fantastiske strendene, mens den fjellrike indre av vil gi fantastisk utsikt. Med blå himmel, strender, fjell og skog, vil disse feriebildene være flotte å se tilbake på.

Ting å gjøre

Som den første Water Park på Rhodos, og den største sammenlagt i Europa, vil Faliraki Water Park gir en flott dag ute. Historisk gamle Rhodos by er bare 13 kilometer unna også. Rhodos by er kjent verden over for Kolossen på Rhodos, som er en av de syv underverker of the World. Mens du er på ferie vil du også kunne suge opp middelalderhistorie på Rhodos med et besøk til slottet, som nå er en World Heritage Sight, for et glimt inn i øyene gamle fortid.

Kultur

Gresk historie strekker seg tilbake flere tusen år, så å identifisere en eneste aspekt av det er nesten umulig. Hva er bestemt om er at, som ligger i Rhodos, Faliraki fordeler av å være en pulserende by hvor en magisk fortid møter en blomstrende stede. Det er en utmerket idé å leie en sykkel for å utforske øyas mange historiske severdigheter første hånd.

Faliraki fordeler enormt fra en rik kulturell bakgrunn, og en kalender full av hendelser og ritualer. Den største er den gresk ortodokse påsken, som blir feiret i april over hele øya. Hvis du planlegger å dra til Faliraki i juni skjønt, vil du finne mange av lokalbefolkningen feire St. Peter og St. Pauls Day den 29. med grilling og musikk. Uansett når du går, må du huske å spørre lokalbefolkningen om kommende arrangementer å delta i moroa!

Uteliv

Besøkende fra hele Europa strømmer til Faliraki å nyte den livlige barer og klubber. Med eksotiske drinker og fantastisk musikk, er du garantert en god natt ute. For de på jakt etter en rolig natt, den sørlige delen av byen huser familiedrevne restauranter med tradisjonell gresk mat og musikk, og gir en autentisk gresk opplevelse som er ideelt hvis du er på ferie med barn.

Bestill din ferie nå!

Faliraki vil gi en fantastisk ferie for alle som ønsker å feste eller slappe av-eller begge deler! Dens attraksjoner, historie og kultur betyr det noe for enhver smak. Med et så bredt utvalg av hotell i Faliraki vil gi en komfortabel base for oppholdet ditt. Finn deg en god del på fly og hotell her på On The Beach, med våre praktiske leve booking system, kan du bygge din egen bargain ferie til Rhodos på få minutter!