Sikre en uke med sol i vinter!

vinterferie
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
20 Jul 2017
6-8 netter
2 0 0
Antall rom: 1

Hvis det finnes en ting som er bedre enn sommersol, så må det være vintersol! Røm fra den mørke vinteren hjemme i Norge og fly mot sydligere breddegrader. På vintervarme Tenerife og Gran Canaria har vi et stort utvalg hotell som passer ethvert reisefølge – par, familier og vennegjenger. Pakk sammen badeshorts og sommerkjoler og la dunjakken ligge igjen hjemme!

Delbetal reisen din rentefritt

Du har vel ikke gått glipp av at du kan delbetale reisen din når du bestiller hos oss? Bestill din strandferie med eBeach.no i dag og få mer ferie for pengene!

Nedenfor har vi listet de mest populære hotellene på våre vinterdestinasjoner!

Allsidig på Gran Canaria

Vi har et godt utvalg av bra og billige fly til Gran Canaria og kombinert med et av hotellene i vårt sortiment finner dere enkelt en perfekt vinterferie. Er du kanskje på jakt etter en ferie med All Inclusive i vinter, eller et det et leilighetshotell dere ønsker å bestille? Nedenfor har vi laget en liste over våre favoritter for vintersesongen på Gran Canaria. Selvfølgelig har vi også mange andre hotell som dere finner ved å søke på vår hjemmeside.

Naturskjønne Tenerife

Også på Tenerife har vi mange forskjellige og populære hotell. Nedenfor finner du en liste over våre favoritter – de fleste ligger rett ved stranden og har gode gjestevurderinger. Akkurat som for Gran Canaria har vi også mange andre hotell på Tenerife. Søk etter ditt perfekte hotell her.

Har du ikke funnet det du leter etter? Vi har flere spennende ferier å velge mellom!