Sikre en uke med sol i vinter

Vinterferie

Varme reisemål

Sommeren er fantastisk. Men du trenger ikke vente et helt år før du opplever varme solstråler. La de tykke genserne og de strikkede sokker ligge hjemme, pak badetøyey og slipp unna den kalde norske vinterværet med en flytur til varmere strøk. I vinterhalvåret vil du finne de høyeste temperaturene på tropiske destinasjoner som Mauritius eller Thailand. Hvis du ikke vil reise så langt, er Kanariøyene en elsket vinterdestinasjon med like herlig vær som Norge om sommeren.

Noe som gjør solfylte vinterturer ekstra givende er at man får mer behag bare fra å vite at det blåser og snør hjemme i Norge. Forestill deg dette: du ligger på stranden med en cocktail i hånden mens vennene dine skraper snø. Da føles det litt ekstra godt.

Ta en titt på de mest populære vinterturene våre nedenfor. Bestill turen og begynn å lengte etter vinteren!

Familiereiser i vinter

Rundt jul og nyttår har både voksne og barn fri, og hva er vel bedre enn å feire fridagene på stranden? For dere som foretrekker å feire jul hjemme, kan det være en god ide å bestille en tur til vinterferien i februar, slik at det blir ekstra gøy å se fram til den etter nyttår.

Uansett hvilke datoer denne vinteren passer deg og din familie best, har vi tilbud på flere drømmedestinasjoner med vintersol. Ta en titt nedenfor på et par av våre mest populære hotell for familier.

Kanariøyene i vinter

De vintervarme Kanariøyene har noe for enhver smak, uansett om du reiser på ferie med hele familien eller, din partner eller alene. Mange hoteller har også oppvarmede bassenger under vinteren. Så husk å bytte vinterstøvlene med flip-flops denne vinteren og bestill ett av våre utvalgte hotell nedenfor.

Mauritius i vinter

Mauritius ligger utenfor østkysten av Madagaskar og her er det ikke bare varm og hyggelig om vinteren, men det er også mange morsomme aktiviteter for både barn og voksne. Hotellutvalget er bredt og du kan bestille alt fra luksuriøse resorter der du kan bare koble av til mindre leilighetshoteller for de som liker å utforske. Noen av de mest populære stedene å besøke på Mauritius er Flacq, Pamplemousses og Savanne. Nedenfor har vi samlet noen utvalgte hotell på denne tropiske øya.

Phuket i vinter

Phuket har lenge vært på topplisten for norske ferierende takket være det drømmeaktige tropiske klimaet, turkise havet og kritthvite sandstrender. Hvis du vil komme deg så langt unna den iskalde vinteren hjemme som mulig anbefaler vi deg å besøke Thailands perle. Her finner du hotell av alle slag, enten du leter etter et luksuriøst feriested ved stranden eller en skjult oase i jungelen. Med eBeach.no er det lett å finne den perfekte ferien for deg og din familie, venner eller partner.