Leter du etter restplasser?

Restplasser

Når været svikter hjemme i Norge er det ikke mye som slår en solrik reise til lavere breddegrader. Her på eBeach.no tilbyr vi et stort utvalg av solferier til en mengde ulike feriedestinasjoner, så uansett om du er litt sen med planleggingen eller om du bare leter etter en røverkjøp, er det sikkert at du finner noe som passer akkurat deg.

Ettersom det er snar avreise så kan det være at du behøver å ringe inn til vår kundetjeneste for å bestille reisen. I så fall når du oss enkelt på 80 01 49 51, og en av våre dyktige selgere hjelper deg å bestille reisen direkte over telefon.

*Våre restplasser avser reiser som avgår innen kort tid. Prisene oppdateres fortløpende av våre reiseleverandører og er ikke alltid til nedsatt pris, med mindre rabatten er angitt.

Tre tips for en vellykket bestilling i siste liten

  • Vær fleksibel. Noen restplasser kan ha fly til ubeleilige tider som for eksempel tidlig om morgenen eller sent på kveld. De fleste flyreiser avgår på dagtid eller på ettermiddagen, men hvis dette ikke er noe du bryr deg så mye om, kan du gjøre en kupp på reiser som avgår på litt mer uvanlige tider.
  • La deg bli inspirert. Det som er definitivt verdifull når man er ute etter et godt tilbud er å ikke være fast til et reisemål, men å holde sinnet åpent for nye destinasjoner. Tilbudene kan variere fra alt mellom Costa Brava og Mallorca til Malta eller Lanzarote, så hvorfor ikke ta en reise utenom det vanlige og utforsk et nytt reisemål. Husk å sjekke siden jevnlig da prisene kan endres til enhver tid da det er få plasser igjen på visse turer.
  • Reis når ingen andre gjør det. Prisene er oftest høyere enn vanlig om man velger å reise i uker der barna har fri fra skolen eller rundt helligdager.
  • Kjøp en pakke. Man tenker oftest at å kjøpe flyet og hotellet separat kommer til å være den beste løsning for å finne en tur til en billig pris, men det er egentlig slik at reisearrangører kan gi deg enda bedre priser dersom du kjøper flyet, hotellet og transferen sammen. Ved å velge en pakkereise kan du begynne å slappe av så fort bekreftelse er mottatt og slippe å tenke på hvor ofte lokale busser går eller rote i e-posten til du finner alle ulike bekreftelser.

Restplasser i Hellas

Det er ikke mye som slår en uke i Hellas… Denne ferieklassikeren byr på turkis hav, mange historiske monumenter og fantastisk mat, som for eksempel den verdenskjente rettene moussaka og souvlaki, fetaost og humus. I Hellas har hver øy sin egen personlighet, og her på eBeach har vi mange tilbud til denne vakre øyverdenen.

Nedenfor har vi samlet noen av våre mest populære hotell på et par av våre favorittøyer dersom du vil bestille i siste liten.

Restplasser på Mallorca

Mallorca har lenge vært et toppreisemål for ferierende over hele verden takket være de fantastiske strendene, den gode maten og den gjestfrie kulturen. Det er noe for enhver smak, enten du leter etter familievennlige hoteller, byer med historisk kultur eller berømte severdigheter.

Velg mellom populære feriesteder som den familievennlige Alcudia, den historiske Palma eller den livlige Magaluf. Ta en titt nedenfor på våre favoritthotell som passer for vellykkede reiser i siste minuttet.

Restplasser på Kanariøyene

Kanariøyene er en av nordmenns mest elskede destinasjoner, der man kan reise til året rundt takket være deres varme somre og milde vintre. Gradene kan faktisk stige så høye som 27 grader om vinteren! Enten du foretrekker Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote eller Tenerife, tilbyr vi restplasser for enhver smak og budsjett.

Tips: Puerto de la Cruz på Tenerife er et perfekt reisemål for familier mens Caleta de Fuste på Fuerteventura er ideell for par.