Billig ferie 2021

Billige feriereiser

En fantastisk ferie trenger ikke å koste skjorta. Her på eBeach.no mener vi at sol, bad og strand går hånd i hånd med å kunne spare, derfor tilbyr vi mange solfylte destinasjoner for alle typer reisende, uansett smak eller råd ... Her har vi samlet hotell som er litt billigere, litt enklere men til gjengjeld veldig godt likt. Disse hotellene passer fint når man bare vil ha et fint basseng og god standard, eller når man ønsker å bruke tiden på å utforske feriestedet. Bestill nå og få mer ferie for pengene.

Billige Sydenreiser

Enten du reiser med familien, partneren din eller vennene dine, har vi noe som passer deg. Vi tilbyr billige ferier til populære og velkjente destinasjoner som Mallorca, Tyrkia og Hellas.

Billige familiehotell

Vil du ta familien på en fantastisk ferie i solen uten å bekymre deg for prisen? Ingen fare, det er mange måter å redusere kostnadene på, for eksempel å bestille et leilighetshotell, bestille så tidlig som mulig, vente på restplasser eller til og med ta All Inclusive. Vi har samlet mange rimelige familiehotell, slik at selv om feriepotten er liten eller familien stor kan dere alle nyte stranden og bade. Bestill et av våre billige familiehotell nedenfor.

Billige All Inclusive-reiser

Tro på det eller ikke, men når du bestiller All Inclusive kan du faktisk spare mye penger! Når du bestiller en pakkereise med All Inclusive inngår flyet, hotellet samt alle måltider og drikker, slik at du kan bruke pengene dine på andre steder som utflukter eller suvenirer. Det å ikke behøve trekke frem kortet eller ta ut lommeboka hver eneste gang eller lage avanserte matbudsjetter for ferien er virkelig en fantastisk måte for å slappe av og koble seg bort fra hverdagen.

Nedenfor har vi samlet de billigste og beste hotellene som tilbyr All Inclusive.

Billige reiser i vinter

Bare tenkt at denne vinteren du kan slippe mørketida og vinterkulden og istedenfor sole deg på stranden på Gran Canaria… Hele Europa fryser under vintertida og folk leter vilt etter en måte å rømme fra kulden. Flere tenker seg da at det blir dyrt og at de må reise langt for å kunne oppleve solens berøring, men det stemmer faktisk ikke. På vinterdestinasjoner som Gran Canaria eller Tenerife får man en litt kortere flytur, behagelige temperaturer og billige hotellmuligheter. Vil du også bytte snøskoene med flip-flops? Bestill deg selv på en tur med mye strand og bading, da.

Nedenfor er noen av våre favoritthotell, slik at du kan komme deg til solen selv om snøen har kommet hjemme.

Her er våre beste tips for å bestille en billig strandferie:

  • Reis når andre ikke gjør det. Bestill din ferie utenfor høysesong – hvorfor ikke reise til varmen om høsten?
  • Ikke vent for lenge. De billigste reisene finner du ved å bestille tidlig.
  • Pakk smart – utnytt gratis håndbagasje og del opp bagasjen som skal sjekkes inn.
  • Reis fra mindre flyplasser – ofte er våre flyvninger billigere fra Moss lufthavn i Rygge, eller Torp i Sandefjord.
  • Bo på leilighetshotell – da kan dere spare penger ved a lage egen mat i stedet for å spise ute.
  • Bestill All Inclusive så er mat og drikke inkludert! Hvis dere reiser med sultne tenåringer et dette et godt alternativ.
  • Sjekk utflukt og aktivitetstilbud i nærheten før du reiser. Ofte kan du få rabatter om du bestiller på forhånd.

Visste du at du kan velge å delbetale din reise rentefritt med eBeach.no? Du sikrer ferien med din første delbetaling fra bare 650 kroner per person. Vi har mange gode tilbud på ferier til solen, slik at du kan finne din perfekte strandferie hos oss, uten at det trenger å koste for mye.

Budsjetthotell i Hellas

Hellas er et veldig populært reisemål for familier med barn og par takket være landets fantastiske natur og arkitektur. Her har hver øy sin egen personlighet. Den mest bestilte av alle er den familievennlige Rhodos hvor du kan besøke naturlige vannkilder eller la barna leke på et av øyas mange badeland. Andre populære reisemål er den livlige Kreta eller "den grønne øya" Kos.

De greske øyene tilbyr en stor menge av hotell i alle prisklasser. Man behøver ikke til å bruke alt i sin sparekonto for å ha råd å bo på et hotell her. Nedenfor har vi et par forslag på budsjetthotell som er vurdert ganske høyt av tidligere gjester.

Budsjetthotell i Spania

Et av de mest besøkte landene rundt Middelhavet er Spania. Her kan du utforske østkysten og besøke Costa Brava i nord, Costa del Sol i sør og Costa Blanca. Her finner du rimelige hotell av høy kvalitet, så uansett smak og budsjett er det garantert at du kommer til å finne et hotell i Spania som ikke koster skjorta. Ta en titt nedenfor.

Andre ferietips...