Playa Del Ingles, Gran Canaria

Jardin del Atlantico

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1321 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette hotellet ligger sentralt i Playa del Ingles. Det er et noe slitt budsjetthotell, til tross for sin offisielle trestjernersklassifisering, så mener vi i eBeach at hotellet er nærmere holder en tostjernersstandard. Jardin del Atlantico passer derfor for deg som er ute etter et prisvennlig budsjetthotell hvor man har nærhet til strand og sentrum.

**Vennligst merk deg at noen bilder viser hotellets Superior og Deluxe leiligheter, som vil være tilgjengelige fra April 2018.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger ca. 300 meter fra stranden i Playa del Ingles.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger ca. 30 km fra flyplassen.

Overnatting

Her bor dere i toromsleiligheter med separat soverom og hverdagsrom (med sovesofa). Du har en kjøkkenkro med kokeplater og kjøleskap.

Mat og drikke

Her finner du en bufférestaurant samt en snackbar ved bassenget. Du kan velge å bo med All Inclusive og får da alle måltider, drikke, kaffe og kaker inkluder i prisen.

***Når hotellet ikke har mange gjester kan lunsj serveres i snackbaren fra deres meny, eller som en rett fra middagsmenyen.***

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Jardin del Atlantico finnes passen (oppvarmet om vinteren) og mulighet til å spille biljard. For barn finnes en lekeplass.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Valutaveksling

  • Utleie av sykkel og bil

  • Internett

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.