Reiser til Albir

Reis på ferie til Albir

Les mer

Hvis du er av gårde på ferie til Spania, er den pittoreske lille landsbyen Albir stedet å gå. Hvorfor? Fordi Albir helligdager har alt - vakker, brede rullesteinsstrender-strender med utsikt over det asurblå rolig av Middelhavet, massevis av fredelige stier og bortgjemt fjellsider å gå og sykle, og en rolig atmosfære uten turistifiserte ståhei. Å være strategisk klemt mellom travelhet av Benidorm og Altea , er du aldri langt fra sprø Costa Blanca!

Albir er trolig den beste solfylte stedet for å basere deg fra på Costa Blanca ferie , enten du er en fest dyr eller fred-elsker, og med flere her å holde en bon-vivant okkupert, vil du aldri vil forlate! Det er bare to timers flytur til Alicante Airport fra Storbritannia, og en kort kjøretur etter det. Sol, sjø og sangria, her kommer vi!

Vis reisemål på kartet

Vær

Albir er sommer temperaturen stige til 40 ° Celsius, og det er aldri nøyaktig kult her - slik pakke Factor 30 når du kommer, selv januar kan være over 20 ° Celsius. De frodige, varme brisen fra Med sikrer at du aldri er glohete, og hvis du er for varm, bare bo på hotellet for en dukkert i svømmebassenget i stedet!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Selve stranden er en prisbelønt, uberørt, hvit blanding av småstein og sand, med den store grassy fjellet Sierra Gelada utsikt. Den grønne sti over fjellet er verdt en tur bare for å nå den hvite Lighthouse, som stikker ut fra toppen av stupet med utsikt over kysten, og tilbyr spektakulær utsikt over solnedgangen over hele Costa Blanca.

Ting å gjøre

Din Albir ferie ville ikke være komplett uten et besøk til Terra Mittica Theme Park med sin spennende berg-og coaters og egyptiske, greske og spanske seksjoner, eller ta barna til den massive badelandet av Aqualandia. De mer kulturelt tilbøyelig kan ta en tur til Casa de Cultura komplett med bibliotek, eller pottemakeren rundt de romerske ruinene på stranden seg selv!

Kultur

Albir kalender er pakket full med fiestas, fra gaten cavalcades av San Jose i mars og Summer Festival i august, til den store festen for Den Hellige Kristus i november. Hvorfor ikke bli med lettsindighet og ta deg tid til å prøve noen lokale paella og tapas, til noen store street musikk? Hvis du er Albir ferie i juli, må du fange den verdensberømte Albir Film Festival og se stjernene.

Uteliv

Å være nærmeste nabo til Benidorm og Altea, vil du aldri være tom for en flott kveld på ferie til Albir, enten ser på en kamp i et stille engelsk pub eller strutting din funky ting i diskoteker og klubber. Men det er mer enn nok barer rundt stranden selv i å nippe til en Margarita og se de nydelige solnedganger.

For en bokstavelig smak av middelalderen, kan vi foreslå en tur til Castillo del Conde de Alfaz, hvor du kan ha en middelaldersk bankett i fangehullene, servert av jousting riddere.

Bestill din ferie nå!

On The Beach har gode tilbud på Albir ferie med et stort utvalg av kvalitet hoteller og billige flyreiser, så du kan bestille online akkurat nå for å fange de beste tilbudene. Det er enkelt, lett og rask også, ferien i solfylte Spania er bare et par klikk unna!