Reiser til Ibiza

Reis på ferie til Ibiza

Les mer

Den vakre øya Ibiza ligger i Middelhavet utenfor kysten av Spania. Dette er den tredje største av Balearene, men er også den mest kjente. Ibiza byr på fantastiske strender med herlig varmt middelhavsvann, for ikke å nevne et uteliv uten sidestykke med noen av de største og mest berømte nattklubbene i verden. Ibiza er et utrolig populært feriemål blant folk på jakt etter en spennende og ferie hvor moroa aldri tar slutt.

Men Ibiza ferier handler ikke kun om festing - det er mye mer til Ibiza enn nattklubber! Borte fra de travle ferieanleggene vil du finne vakre og fredelige steder fulle av kultur og tradisjon. Uansett hva du ønsker fra en ferie, kan du finne det på denne fantastiske øya.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Ibiza

Vibra District Hotel - Adults Only

San Antonio, Ibiza, Balearics

Ibiza Rocks Hotel - Adults Only

San Antonio, Ibiza, Balearics

Jet Apartments

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Leonardo Royal Hotel Ibiza Santa Eulalia

Es Cana, Ibiza, Balearics

Azuline Hotel Llevant

San Antonio, Ibiza, Balearics

Nereida Aparthotel

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Azuline Hotel Mar Amantis

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Los Angeles Apartments

San Antonio, Ibiza, Balearics

Bora Bora - Adults Only 18+

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Florencio

San Antonio, Ibiza, Balearics

Vibra San Marino Aparthotel

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Vibra Tivoli Apartments

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Ibiza Sun Apartments

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Complejos San Miguel Park - Esmeralda Mar

Puerto San Miguel, Ibiza, Balearics

Santos Ibiza - Adults Only

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Dorado Ibiza - Adults Only

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Hotel Cartago

Puerto San Miguel, Ibiza, Balearics

Blau Parc

San Antonio, Ibiza, Balearics

Playa Sol Apartments Es Cana

Es Cana, Ibiza, Balearics

Vibra Mare Nostrum Hotel

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Azuline Hotel Pacific

San Antonio, Ibiza, Balearics

Hotel THB Ocean Beach - Adults Only

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Hotel Galeon Ibiza

Puerto San Miguel, Ibiza, Balearics

Vibra Jabeque Soul Apartments

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Brisa - Adults Only

San Antonio, Ibiza, Balearics

Portinatx Beach Club Hotel

Portinatx, Ibiza, Balearics

Playa Bella

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Azuline Rosamar - Adult Only

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Vær

På Ibiza kan du nyte et fantastisk middelhavsklima med lange varme somre og milde vintre. Fra juni til september ligger temperaturen som regel på mellom 25 og 30 grader, og på kveldstid faller temperaturene sjelden under 20 °C. Du kommer neppe til å se noe regn i sommermånedene, men i september øker sjansene for nedbør.

Høstmånedene oktober og november forblir varme med gjennomsnittstemperaturer på ca 25 °C, men novemberkveldene er mye kjøligere enn sommerkveldene. Nedbørsmengden øker også noe utpå høsten, så da det kan være en god ide å pakke med seg noen varme klær. Vinteren på Ibiza er mild med temperaturer på rundt 11 °C. Desember kan imidlertid være nokså våt og stormfull. Vinterkveldene er kalde, og veldig sjeldent hender det til og med at det snør.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Omgitt av lange strekninger av gylne strender og klipper, er Ibiza best kjent for de vakre furuskog, som det har fått sitt navn. Selve ordet, Ibiza, er tatt direkte fra øyas opprinnelige navn, Ibshim, som betyr 'øya Pines'.

Prikket hele øya er vakre, historiske kirker og landemerker fra en glemt alder. En av mange såkalte steder av Christopher Columbus fødsel, det er enda et monument kjent som "The Egg" reist i hans ære.

Ting å gjøre

Avhengig av hva du ønsker å få fra din Ibiza ferie, bør du vurdere oppholdssted på øya du skal bo. Miks det opp med noen sprø netter ute, avslappende dager på stranden, kulturelle sightseeing, spennende vannsporter og oppdage den fantastiske utsikten over øya. Pakk Ibiza ferie med masse variasjon for å sikre at du kommer hjem følelsen du har gjort det meste ut av ferien din - og øya!

Eventyr

Ibiza helligdager tilby noe for enhver smak. Hvis du er en sportsbil entusiast, vil du elske den der. Fra tennis til riding i Talamanca og golf til terrengsykling i Cala Llonga , finner du det hele her. Ibiza tilbyr også flere luksuriøse treningssentre, bør du sørge for at du holde deg i form på ferie. Hvis det landbaserte idrett er ikke din stil, vil du finne Middelhavet svært imøtekommende når det gjelder vannsport som vannski og dykking.

Uteliv

Som et av de mest populære partydestinasjonene i Europa, er Ibizas uteliv noe for seg selv. Øya kan skryte av å ha noen av de største og beste nattklubbene i hele verden, og tiltrekker seg tusenvis av festglade turister hver sommer. Musikken her er ulikt noe du vil finne andre steder; Ibiza har sin egen sound kjent som ”The Balearic Beat”. DJ-er kommer ofte til Ibiza for å spille ny dance music. Hvis du vil feste, er en ferie til Ibiza definitivt noe for deg!

De største "super nattklubbene" finner du i Ibiza Town, men San Antonio har også mange populære klubber og barer. Santa Eulalia er det tredje største feriestedet på Ibiza. Det tiltrekker seg i større grad familier og par som ønsker å dra til et livlig feriested men vil unngå det ville utelivet.

Avslapping

En dag på hvilken som helst strand er en fin måte å slappe av, men Ibiza tilbyr noen av de beste - den perfekte rette hvis du føler deg delikate etter en kveld på byen! Med nesten 60 strender å velge mellom, mange med solsenger, vannsport, strand side kafeer og restauranter, Ibiza strendene er det beste stedet å slappe av på dagtid.

Santa Gertrudis befinner seg i sentrum av øya, og er mye roligere og fjernkontroll enn den populære Ibiza alpinanlegg. Dette er hvor lokalbefolkningen går i sommermånedene å distansere seg fra turister, så hvis du er ute etter en stille og rolig dag så Santa Gertrudis er perfekt.

Hvis du ønsker å komme vekk fra kjas og mas travle Ibiza alpinanlegg, så ta en vanntaxi til noen av de forskjellige langs kysten hvor du finner noen vakre urørt byer og landsbyer for å slappe av i. Cala Llonga er et populært feriested og er ideelt hvis du er ute etter en vakker setting med idyllisk utsikt, bort fra Ibiza selv, men likevel med fasiliteter som butikker, barer og restauranter.

Hvem passer dette feriestedet for?

Ibizas rykte som en part øy ser internasjonalt parti folk svermer til øya hvert år, men ikke la dette sette deg av hvis du er ute etter en roligere, mer avslappende ferie. Nyt vakre strender, rolige bukter og uberørte byene bort fra den travle alpinanlegg for en mer avslappende og kulturelt stimulerende pause, ideelt for familier og par.

Bestill din ferie nå!

EBeach tilbyr et stort utvalg svært billige flyreiser til og hoteller på Ibiza. Enten du vil ta turen til en av de mange nattklubbene eller tilbringe dagene på solfylte strender, har det aldri vært et bedre tidspunkt å bestille en ferie til Ibiza på enn akkurat nå! Ved hjelp av vårt online bookingsystem, kan du finne de beste tilbudene for flyvninger til og hoteller på Ibiza. Så hva venter du på?

Populære feriesteder

Es Cana

Es Cana

Velkommen til Es Cana, hjemmet til noen av de mest fredelige Balearene helligdager . Et stille, rustikk by på sørsiden av øya Ibiza, og kan skryte Es…

Les mer

Ibiza by

Ibiza by

Ibiza Town med sine forførende Middelhavet soloppgang, den forlokkende gamlebyen og furu dekket kuperte innlandet er den ultimate Balearene opplevelse…

Les mer

San Antonio

San Antonio

Når folk flest tenker på Ibiza helligdager , deres første tanker er av varme natteliv, og partier som varer godt over midnatt. San Antonio helligdager…

Les mer

San Antonio bukta

San Antonio bukta

Like sør for San Antonio ligger den søvnige hule San Antonio Bay. Et kjærkomment pusterom for partiet goers som trenger et stille sted for å lade opp…

Les mer

Talamanca

Talamanca

Nærliggende opptatt Ibiza Town, ligger det fredelige hvelvingen som er Talamanca Beach. Lang, er rene, sandstrender kysset av det krystallklare vannet…

Les mer