Torremolinos, Costa del Sol

Sol Principe

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3744 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Familievennlige Sol Principe ligger et steinkast fra den herlige sandstranden i Torremolinos. Her finner du et stort basseng, en variert bufférestaurant og flere barer hvor du kan kjøle deg ned med ulik drikke. De voksne kan delta i dansetimer og spinning med instruktør. Barna kan bruke lekeplassen og delta i barneklubben som ordner morsomme aktiviteter. På kvelden arrangeres underholdning som live show og musikaler.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger bare 50 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 7 km fra malagas flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i lyse dobbeltrom (20 kvm) eller familierom (40 kvm). Samtlige har klimaanlegg, TV, minibar, hårføner og balkong. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke
Frokost, lunsj og middag serveres i bufféform i hotellets restaurant. Rettene er både spanske og internasjonale, samt det finnes også en italiensk avdeling med ulike pastaretter og pizza. Glutenfrie og vegetaralternativ er tilgjengelig.

Her arrangeres også temakvelder med andalusiske, asiatiske og meksikanske måltid. Her finnes også tre barer med ulik innredning hvor du kan bestille ulik drikke, med eller uten alkohol.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har fem basseng, hvorav to av dem er barnebasseng, og ett er et oppvarmet innendørsbasseng (åpen mellom 16/9 og 14/6). På solterrassen finnes parasoller og solsenger, samt at badehåndklær finnes til låns.

Ulike aktiviteter tilbys, slik som vanngymnastikk, spinning og ulike dansetimer. Du kan også bestille massasje. For barn finnes en lekeplass og et lekerom. Hotellets barneklubb er åpen i høysesongen har et underholdningsprogram hvor barna blir delt inn i aldersgruppene 5-7 år og 8-10 år, og aktiviteter og underholdning vil være tilpasset disse aldersgruppene.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Utleie av sykkel og bil
- Internett
- Parkering
- ATM
- Turistinformasjon
- Valutautveksling
- Vaskeri og renseri
- Vareautomat (snacks og drikke)
- Klimaanlegg
- Safe
- Frisørsalong

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme

Vis hotell og strender på kartet