Reiser til Alicante

Reis på ferie til Alicante

Les mer

Skal du på ferie til Spania er sikkert hva drømmer er laget av, men det er ingen steder helt som Costa Blanca, i midten av safir Middelhavskysten. Perfekt beliggenhet mellom den vanvittige varmen i Costa del Sol og kjøligere Costa Dorada i nord, er den "hvite kysten" akkurat det - miles og miles av uberørte sanden i en av verdens vakreste regioner - Alicante.

Så hvor bedre å gå på spansk utflukt enn byen Alicante selve hjertet av Costa Blanca, hvor århundrer med kultur sameksistere med et pulserende byliv og de flotte strendene. Alicante har sin egen flyplass, også - slik at du er en to timers flytur unna Costa Blanca helligdager av dine drømmer!

Vis reisemål på kartet

Vær

Alicante helligdager betyr sol, sjø og sangria - og disse er rikelig hele året. Temperaturen når en apex i begynnelsen av 30-årene ° Celsius om sommeren, men selv i desember gjennomsnitt det rundt 12 ° Celsius. Enten du er på hvite strender eller sløve ved hotellbassenget, er det på tide å bli brun!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 25ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Alicantes hvite sanden er abutted av en vakker havn, og det er spesielt hyggelig å ta en ettermiddags spasertur her se på yachter og skip satt ut i den blå horisonten. Ved solnedgang, hvis du har krible i beina, gå ikke glipp av utsikten fra byens toppen av en klippe slottet Castillo de Santa Barbara, kommanderende imponerende utsikt over kysten og byen ved den mørke rød himmel.

Ting å gjøre

Alicante er fylt med gammel arkitektur, slik som den middelalderske blå kupler kirken Santa Maria med det Michelangelo-inspirerte bokstaver. Ride the trikker rundt det brede, palme-strødd gater til din destinasjon, det være seg nærliggende safari parker fullpakket med eksotisk dyreliv, eller ut av byen (og innspilt historie) til forhistoriske huler og iberiske ruiner rundt grenser. Det er massevis av museer, noen av de fineste i Spania i virkeligheten - slik historie buffs kan nøyer seg på sine Alicante ferie!

Kultur

Den mest levende fiestas her er om sommeren, fra lystig lettsindighet av bålene av St John 24. juni til august er mer ærbødig Misteri d'Elx, et frilufts spille for å feire Forutsetning. Når du kommer på din Alicante ferie, det er en veldig god sjanse for at noe vil bli markert! Alicante daglige markedet på Explanada d'Espanya er stedet å gå for alt fra mandler og frukt til håndlagde smykker og klær - så ikke gå glipp av det!

Uteliv

En av Spanias mest vennlige turiststeder etter dag, er det om natten som virkelig Alicante kommer til liv! Etter en middag ute på hver pai og chips eller paella og tapas, Amble langs byen for flere puber, klubber og diskoteker enn du noensinne har sett! All slags underholdning finner du her - fra Metro Dans og Z-Klub for klubbgjengere til fyret for en engelsk pub atmosfære. Du kan umulig dra på ferier til Alicante og ikke prøve en cocktail - så pass på å besøke de trendy nye barer som prikk sentrum.

Ikke glem at du ikke er veldig langt unna Benidorm , som som de fleste vil kjenne igjen er en fantastisk fest by som starter sent og fester hele natten!

Bestill din ferie nå!

On The Beach er ditt første stopp for ferien til Alicante med et enormt utvalg av hoteller over hele Costa Blanca samt billig direktefly fra Storbritannia. Vår online booking system er uten sidestykke for å finne deg de lave kostnader siste liten-tilbud!